bilgisayar kapanır?masa üstü pc açıkken elektrik giderse noolur nasıl engelenebilir
bide yine aynı şekilde taşıma durumu olduğunda prizden çekersen overclock ayarları vs giderm(kapalıyken)
Elektrik giderse arkadaşın dediği gibi kapanır yani. Overclock ayarları gidecek olsa bilgisayarı her açıp kapatmana gider...
Ekran kartı AMD ise ekran kartı ayaralrı gider sadecemasa üstü pc açıkken elektrik giderse noolur nasıl engelenebilir
bide yine aynı şekilde taşıma durumu olduğunda prizden çekersen overclock ayarları vs giderm(kapalıyken)
ben merakımdan sordum ilerde intel toplarım büyük ihtimal sadece merak ettğim için sordum şu anda oyuncu nootebook u kulanıyorumEkran kartı AMD ise ekran kartı ayaralrı gider sadece
Bişey olmaz kapanır.masa üstü pc açıkken elektrik giderse noolur nasıl engelenebilir
Veriler sistem, içinde ne alaka prizden çıkması falan. O sadece elektrik veriyor.bide yine aynı şekilde taşıma durumu olduğunda prizden çekersen overclock ayarları vs giderm(kapalıyken)
Psu n kaliteli birseyse sorun olmaz. Ayrıca kalitesizse de bir sorun olacağı kesin değil fakat ihtimali yüksek.elektrik giderse ve ani voltaj değişimi olursa diye sordum