Arama sonuçları: *

1. Byte

1 aylık pcde görüntü gelmiyor fanlar son ses

Ramlar sorunlu değil. Memtestten geçiyor 6400 de iken. OCCT den de geçiyor. Ama bu sorun oluyor sebebini aylarca araştırdım ve 6200 de mecbur kullanmak zorunda kaldım. Sorun anakart - ram uyumu xmp ile ilgili. Sorun benzer. Tüm Çözüm Önerileri: -Farklı Ram Frekansları denensin. -DDU ile ekran...
  2. Byte

Ben şimdi ramlari 6200 den 6400 e çekeyim. Aynı sorunu yaşıyorum. Bu nasıl oluyor peki ? Bazen masaüstünde veya ağırlıklı olarak oyunda birden kitleniyor ekran gidiyor ve tuştan kapatıp açmak zorunda kalıyordum. Sonra log kaydına düşüyor kernel-power. Ben sorunu ramlari 6200 e alarak çözdüm ve...
  3. Byte

Hocam "Önemli" olan kısmın detaylarına bakın. Sorun apaçık orada. 1769085513 Sizin tavsiyeniz kablolar gevşemişten öteye gidememiş gibi duruyor. Aynı sorunu yaşayıp çözmüş birisi olarak yorum yazıyorum yardımcı olmak için. Sen kablo gevşemiştir diyorsun.
  4. Byte

Hocam selamlar, expo kapatmak bazen çözüm olmuyor bende benzer sorunu 1 oyunda yaşıyordum. Sistem kitlendikten sonra PC yi tekrar açtığınızda Olay Görüntüleyicisini açıp resimde eklediğim kısmı paylaşın. Bende XMP kapalıyken de çözülmüyordu sonra tek tek deneyerek ram frekansını en uygun olan...
  5. Byte

Muhtemelen ddr5 ram frekans sorunudur. Expo kapatıp deneyin. BIOS u güncelleyin.
  6. Byte

Çözüldü✓ Ekran kartı /monitör Arıza sı

Farklı bir kabloyla denediniz mi ?
  7. Byte

Battlefield 6 daki bu sorun neden oluyor sizce

Hocam Redditte şu videonun çözüm olduğunu söyleyenler var. Deneyebilirsiniz.
  8. Byte

Bilgisayarim format atilmiyor mavi ekran veriyor

XMP ile ilgili olabilir. Önce BIOS u güncelleyin. Sonra güncel win11 usb si hazırlayın formata geçin.
  9. Byte

Çözüldü✓ Monitörüm 2k ama 4k gözüküyor!

Nvidia denetim masasında özel çözünürlük ayarlanmış olabilir. Kontrol edin varsa 4K seçeneği, onu silersen sorun çözülecektir diye düşünüyorum.
  10. Byte

Çözüldü✓ Kernel Power Hatası İçin Çözüm Arayışı

Memtestten geçtiği halde ben de aynı hatayı alıyordum. Oyunlarda veya bazen webde gezerken bile random crash yiyordum mavi ekran veriyordu. Log kayıtlarında kernel power hatası alıyordum. Sorunu xmp kapatıp 6400 mhz den 6200 mhz e düşürürek çözdüm. 6 aydır sistemim tamamen stabil. Hiç mavi ekran...
  11. Byte

Mavi Ekran Anakart Durmadan Aygıtları Atıyor

Psu nedir ? Diğer bileşenleriniz nedir ? Tüm donanımı yazar mısınız ?
  12. Byte

Format flashını nasıl eski haline getirebiliriz

Flash muhtemelen bozuldu hocam %84 de takılı kalmasını da buna bağlayabiliriz. Denk geldi sanırım.
  13. Byte

Bilgisayarım düzgün performans sergilemiyor

O sistem için değerler normal geldi bana hocam.
  14. Byte

Bilgisayarı kapatıp açtığımda 2 tane belgelerim klasörü açılıyor.

Belgelerim klasörü açılıyor derken ekrana mı geliyor yoksa masaüstüne belgelerim klasörü mü ekleniyor anlayamadım.
  15. Byte

PC Donuyor, DIIIIIIIIIIT diye ses çıkarıp 5-10 saniye içinde reset atıyor

Sistem özelliklerinizi yazar mısınız
  16. Byte

Yeni topladığım sistemde görüntü gelmiyor

Hiç anlamıyorsanız, youtube dan telefon ile video izleyerek yapın.
  17. Byte

Yeni topladığım sistemde görüntü gelmiyor

2024 ün başlarında çıkmış bir anakart. Ve 9000 işlemci serisine destek BIOS güncellemesi sonradan gelmiş. Muhtemelen eski BIOS var o yüzden CPU tanımıyor ve debug led ile bilgi vermiş. Anakartı arkadaşın dediği gibi BIOS Flash butonu ile güncelleme yapın. Görüntü alacaksınız.
  18. Byte

Pc de çözemediğim sorun

Dostum yazdıklarına göre olası sorunları sana söyleyeyim. Sabit disk veya SSD doğru çalışmıyor sistemi buga sokuyor olabilir. Bu disklerde hatalar olabilir. Disk sağlıklarına bakmanı tavsiye ederim. SSD 2 aylık da olsa bak bence. CrystalDiskInfo tavsiye. BIOS ayarlarını gözden geçirin. Windows11...
  19. Byte

X870 DRAM ışığı yanıyor

BIOS güncellemeleri ile zamanla daha stabil olacaktır. Bazı ramlarin desteği yok. Ram modelinin, anakartın sitesinden uyumlu olup olmadığına bakın. Eğer expo profilinde sorun yaşıyorsanız manuel frekans deneyin. mesela EXPO 1 Profilini seçtikten sonra ram frekansı manuel olarak 100 mhz düşürerek...
  20. Byte

X870 DRAM ışığı yanıyor

Expo ile ilgili olabilir. BIOS varsayılan ayarlara dönüp tekrardan expo profili seçebilirsiniz.
Geri