Arama sonuçları: *

1. Captainenes

ACİL YARDIM LÜTFENN

Ya şimdi adamın kazıklanması umrunda değilse ve o razıysa herhangi bir sorun yok tamamıyla vicdanına kalmış bir durum bence.
  2. Captainenes

ACİL YARDIM LÜTFENN

Ticaret bu doğrudur ama bi tıkda vicdan yapmak gerek bence bu durumda adam 0 bilgisi var ve tamamıyla sana güveniyo tabii ki sana kalmış ama böyle bi durumda benim içim rahat etmezdi.
  3. Captainenes

Bilgisayarım mavi ekran verdi

Geç oldu ama Asus dual 3060 ti oc modeli. 1716491516 Evet eskiden 1 kere sürücü kaldırıp yükledim bayadır olmuydu dün driver indirdim heralde o tam kurulmadı yada başka bir şey.
  4. Captainenes

Bilgisayarım mavi ekran verdi

sistem 1 saat önce bir uygulama açarken birden mavi ekran verdi sebebi nedir nasıl çözerim. Mini dump dosyası: https://drive.google.com/file/d/1OF9gYliAY5mTQMVWtaemuwC7MkZCT1tn/view?usp=drive_link
  5. Captainenes

Çözüldü✓ Minecraft rtx açılmıyor

shadderpack olarak indirebilirsin öyle biliyom en azından
  6. Captainenes

Güç tuşuna bastığım anda pc’nin yanması

İstanbulda bilmemde ben izmirdeyim pc nin çalışmama sebepi yanmasıdır + olarak yine tesisat.
  7. Captainenes

Güç tuşuna bastığım anda pc’nin yanması

Psu az çok bilindik bir markada ev elektirik tesisatında sorun olabilir ya hem ona baktırmalı hemde psu+ anakarta.
  8. Captainenes

Bilgisayar Mavi Ekran Hatası Veriyor

Pc yeniden başladı driverı geri indiriyom şimdi 1697733248 Driverıda yükledim başka bişey kalmadı sanırım teşekkürler yardımın için zamanını çaldım :)
  9. Captainenes

Sorun olmaz inş driverı silmeye başlıyom
  10. Captainenes

güvenli mod açık değilken giriliyor ama güvenli mdoa girdiğimde hem uygulamanın görseli yok oluyo hemde girilmiyor
  11. Captainenes

bak dediğin gibi yapıyom güvenli moda bi geçiyom olmamış
  12. Captainenes

Yok hacı 1 saatir deniyom dosayaya erişilemiyo diyip duruyo
  13. Captainenes

Güvenli moda aldımda ddu acılmıyor
  14. Captainenes

ddu yu yükliyemedim nereye basçam burda
  15. Captainenes

yazdım unutmuşum k.b 1697724922 ses sürücüsünü indirdim şuan winrarda ama ayriyeten bişey yapmam lazımı dosyaları kulanmayı tam bilmiyomda
  16. Captainenes

Nvıdıa rtx 3060 ti asus dual hocam
  17. Captainenes

pardon hocam unutmuşum 1697723808 https://drive.google.com/file/d/1liLTW7sDrXvh525BoupaEMyrQyU8fPPH/view?usp=share_link şimdi olmuş olması lazım
  18. Captainenes

https://drive.google.com/file/d/1liLTW7sDrXvh525BoupaEMyrQyU8fPPH/view?usp=share_link hocam
  19. Captainenes

Memory dump dosyalarını bulamadım ya
Top Bottom