Arama sonuçları: *

1. C

Pc Yük Altında Olmadan Görüntü Kesiyor Fanlar Son Hızda Çalışıyor

Psu'nun hangi durumda nasıl tepki verdiğini bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Driver ve bios güncellemesi ile de çözülmezse G-Sync kapatıp-açma taktiğini deneyin.
  2. C

Pc Yük Altında Olmadan Görüntü Kesiyor Fanlar Son Hızda Çalışıyor

Yük altında iken aynısı benim de başıma geldi. Sorunu Nvidia denetim masasından G-Sync'i kapat-aç yaparak çözdüm. Uzun bir aradan sonra geçenlerde tekrar yaptı. Yine kapat-aç yapıyorum ve uzun bir süre olmuyor. Genelde bu soruna psu kaynaklı diyorlar ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Ekran...
  3. C

Hikayeli güzel oyun tavsiyesi varmı ?

Baldurs Gate 3 Mass Effect Serisi Dragon Age: Origins The Elder Scrolls 5: Skyrim Dishonored Fallout 3 Fallout: New Vegas
  4. C

Ses çipinin bozulduğu nasıl anlaşılır?

Hiç mi benzer bir durum yaşayan yok?
  5. C

Ses çipinin bozulduğu nasıl anlaşılır?

Selam arkadaşlar, bilgisayarı alalı 2 ay oldu ve aldığımdan beri hiçbir şekilde ses alamadım. Monitörde hoparlör olduğu için onu kullanıyorum. Ses çipinin bozulduğunu anlamanın bir püf noktası var mı? Denediklerim: 1- Format atıldı. 2- Driver silindi ve anakartın sitesinden tekrar yüklendi. 3-...
  6. C

Çözüldü✓ Oyun oynarken ekran gidiyor

Sorun çözüldü.
  7. C

Bilgisayara kulaklık bağlayamıyorum?

Anakartın sitesinden yüklemiştim ama bir deneyeyim.
  8. C

Bilgisayara kulaklık bağlayamıyorum?

Sa arkadaşlar, monitörümde hoparlör olduğu için sesi ordan alıyorum ama kulaklık taktığım zaman ses gelmiyor. Ses aygıtlarından monitör hoparlörünü devre dışı bıraktım ama işe yaramadı. Aygıt yöneticisinde ses driverımda ünlem gözüküyor.
  9. C

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Deneyeceğim.
  10. C

Olay Günlüğünde Kernel Power 41 hatası gözüküyor. İnternette psu kaynaklı denmiş ama ben bilgisayarı 12 saat yükte bırakmama rağmen hiçbir sorun olmamıştı. Hem cpu hem de gpu'yu zorlayan bir program kullanmıştım. Çok ilginç gerçekten.
  11. C

Sa arkadaşlar, oyun oynarken bazen görüntü gidiyor. Bu olduğu zaman fanlar bir anda son hız çalışmaya başlıyor. Bir süre sonra da reset atıyor. Sıcaklıkla ilgili değil çünkü bu olduğunda cpu 55, gpu 70 dereceydi. Memtest86 yaptım ve hiçbir hata çıkmadı. Psu yetmiyor diyecem ama o da imkansız...
  12. C

1080 p monitör darboğaz yaparmi

Ben de 7500f ve Rtx 4070 Super'li sistem aldım. 2k monitör almaya para yetmedi. Darboğaz yaşıyacam gibi. Aslında çok da takmamak lazım. Bütçen neye yetiyorsa onu alıp geçecen.
Top Bottom