Sa arkadaşlar, oyun oynarken bazen görüntü gidiyor. Bu olduğu zaman fanlar bir anda son hız çalışmaya başlıyor. Bir süre sonra da reset atıyor. Sıcaklıkla ilgili değil çünkü bu olduğunda cpu 55, gpu 70 dereceydi. Memtest86 yaptım ve hiçbir hata çıkmadı. Psu yetmiyor diyecem ama o da imkansız. Ryzen 7500f ve Rtx 4070 Super kullanıyorum. Sistem tahminen 350w falan çekiyordur.
Kullandığım psu bu.
Güncelleme: Sorunu çözdüm arkadaşlar. İnternette araştırma yaparken bir arkadaş oyuna girmeden önce FreeSync'i kapatıp açtığını ve sorunun çözüldüğünü yazmış. Ben de her oyuna girmeden önce Nvidia denetim masasından G-Sync'i kapatıp açtım ve sorun çözüldü. 1 haftadır sabahtan akşama kadar Rdr 2 oynuyorum ve hiç kapanmadı.
Kullandığım psu bu.
Hydro K PRO ATX3.0(PCIe5.0)
Yeni Hydro K PRO PSU'lar, ATX12V V3.0 standardına ve en son güvenlik 62368 düzenlemesine tamamen uygundur ve bilgisayarınıza parlak bir görünüm kazandıran yüksek kaliteli şerit kablolarla birlikte gelir. Hydro K PRO serisi, en zorlu grafik kartları için sürekli olarak maksimum performans...
www.fsplifestyle.com
Güncelleme: Sorunu çözdüm arkadaşlar. İnternette araştırma yaparken bir arkadaş oyuna girmeden önce FreeSync'i kapatıp açtığını ve sorunun çözüldüğünü yazmış. Ben de her oyuna girmeden önce Nvidia denetim masasından G-Sync'i kapatıp açtım ve sorun çözüldü. 1 haftadır sabahtan akşama kadar Rdr 2 oynuyorum ve hiç kapanmadı.
Son düzenleme: