ghostbuster
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- mert
excalibur g870 laptopu alalı 1 yıl oldu geçen hafta bilgisayar oynarken elektrikler gitti laptopta bir sıkıntı yoktu akşam laptopu açtım oyuna girdim oyunu oynarken oyunun ortasında ekran gitti ama bilgisayarın ışıkları yanmaya devam ediyordu ve sesler gelmeye devam ediyordu ne kadar beklesem de ekran simsiyah ve tepki yok güç düğmesine basıp kapatıp açıyorum bilgisayar açılıyor sorun yok ama furmark testinde veya oyun oynarken ekran bir anda simsiyah oluyor bu arada herhangi bir ısınma sorunu yok termal macun ve toz temizliği yapıldı. laptopu teknik servise yolladım bilgisayarın adaptörüne giden kablolarda yanma meydana gelmiş dediler 3890 lira masraf çıktı her neyse ödedim bugün elime laptop ulaştı ancak aynı sorun hala devam ediyor ne yapmam lazım tekrar geri yollamak istemiyorum kargo sırasında bilgisayara zarar gelir diye
NOT: Bu arada laptop şarjda takılı değilken bu sorun olmuyor laptop şarjdayken bu sorun var
NOT: Bu arada laptop şarjda takılı değilken bu sorun olmuyor laptop şarjdayken bu sorun var