Neler Yeni

Pc oyun oynarken ekran gidiyor

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Alperen Yılmaz
Herkese iyi akşamlar bu sorun 1 haftadan beri var bende rx580 nitro+ kart var üzerindeki ledleri değiştirmek için trixx yazılımını indirdim sonra oyun oynarken internette gezinirken birden ekran gidiyor sinyal yok diyor kapat aç yapıyorum kendini 600 p alıyor ve değiştirmeye izin vermiyor sonra ddu ile driver silip tekrar kuruyorum bir süre sonra yine aynısı oluyor neden yapar dün format attım yine ayni acil yardim lazım (bazı zaman kolay kolay gelmiyor ekran birkac defa kapat aç yapmam gerekiyor)
İnternette araştır kart için en iyi driver hangisi diye

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Evet var max 10 dk boyunca 3 kere yaptım hersey normal idi karti ikinci el almıştım 6 ay fln 9luyor ama nedense aldığım günden beri furmark a girmiyor dönüyor pc
kablolara bak kanka drıver sorunu var zaten amd nin belki yanlış drverdır

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet
trixx yazılımı bir şey yapmışta olabilir yada indirirken başka bişey yaptıysan falan
Ekran kartin rgb sini değiştirmek için kurdum sonra ayarlarda gezerken 1080p için optimize eder seçeneğini gördüm ona tıkladım onayladin ondan sonra böyle oldu seçeneği kaldirsamda uygulamayı silsemde format dahi atsam bile aynı şuan

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Ekran kartin rgb sini değiştirmek için kurdum sonra ayarlarda gezerken 1080p için optimize eder seçeneğini gördüm ona tıkladım onayladin ondan sonra böyle oldu seçeneği kaldirsamda uygulamayı silsemde format dahi atsam bile aynı şuan
ekran kartını sök tak denermisin

ânomaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Anıl Kadir FINDIK
Uygulamayı tekrar yükle varsayılan ayarlara geri al seçeneği varsa yap yoksa tek tek kendin ayarla.

Top Bottom