Arama sonuçları: *

1. C

9060xt 1440p kartı mıdır?

1080P daha ideal olur. Zaten oyunlar optimizasyon özürlüsü çıkıyor. 2K çok uzun ömürlü olmayabilir.
  2. C

5 USB Girişten 4 Tanesi Mikrofonda Cızırtı Yapıyor

4- ASrock B550 anakartı olan 4. sistemde de sorunsuz çalışıyor.
  3. C

Sorunsuz portta kullanayım ama elimde 1 tane çalışan port var. Onun da sorun çıkarmayacağını garantisi yokki. Kardeşime bırakacak olsam onun kasada komple sıkıntılı. Yani anlık gelen giden cızırtı da değil normal konuşurken pat pat rahatsız edici seviyede oluyor. Sorunun mantığını anlamaya...
  4. C

@GUSE Anakartı B450 olan 3. bir pcde denedim orada sıkıntısız çalıştı. YANİ: 1- Asus B650M-K olan kendi sistemimde 5 porttan 1 tanesinde düzgün, 2- Asus B650M-R olan 2.sistemde arka portlar direkt sıkıntılı, !! AMA bu iki sistemde başka bir kulaklık sorunsuz çalışıyor !! 3- Asus B450 Anakart...
  5. C

İşte kafa karıştıran kısım, üst portlarda ve bendeki arka 1 portta sıkıntısız çalışması. Bu ürünü kusurlu mu saymalıyım onu da anlamıyorum.
  6. C

@GUSE Diğer pc den denediğim onda da arka portlarda ses sorunlu geliyor. Kasanın üstündeki portta düzgün çalışıyor. Kendi kasamda taktığımda da bahsettiğiniz metal değme mevzusu yok gibi. Gözüme o tarz bir absürtlük çarpmadı. Normal USB yuvasına giriyor. Bendeki anakart Asus B650M K ...
  7. C

Kardeşimin pc de üst girişleri denemiştim ondan da arka portları deneyim sonrasında dediğiniz metal şeyine bakıp duruma göre yazayım
  8. C

Anladım. Mesela kasanın üst usb girişlerinde de sıkıntı yok. Arka soketlerde sorun yaşanıyor. Bu metal aksam, elektriklenme mevzusu felan olabilir gibi geliyor.
  9. C

Kardeşimin pc de sıkıntı yoktu. Kulakiçi kulaklık kullandığımdan "öncesi" tecrübem olmadı. Metal olayını denerim ama yan yana olan portlarda oluyor ya değse çalışan portta da değiyor olması gerekmez mi?
  10. C

Ses sürücüsü güncel. Yenisi de gelmemiş kontrol ettim 1757599975 Ekstra yazılım ile arka plana atmak değil de bu sorun donanım ve anakart yazılımsal olarak çözülebilecek bir şey mi? Peşine düşmeliyim yoksa sağlam porttan devam edip umursamamalı mıyım?
  11. C

Ses düzeyini söylüyorsan 100 de deniyorum. Bass ı diyorsan mikrofonda bass ayarı yok. Sadece ses düzeyi var.
  12. C

Asus B650M-K anakartım var. Dün elime "Machenike GX30" kulaklığı ulaştı. Kasanın arkasında 3 adet 3.2 USB ve 2 adet 2.0 USB portları boşta. Görselde işaretlediğim port dışındakileri kullandığımda, kulaklığın mikrofonu konuşurken patlama/cızırtı yapıyor. Kasanın üzerindeki USB portlarında da...
  13. C

Çözüldü✓ Pc görüntü vermiyor.

Test etmelik bir şey yok. önce bir düzgün tak ramlerini. Neyi test edeceksin?
  14. C

Üretimle alakalı oluyor o normaldir. Bende de bir slot kaymak gibi girerken diğeri cebelleştirmişti. Ona takılma. Klipsleri tam aç ve yapmaya çalış. Sistemin enerjisi kapalı olsun fişten felan çek
  15. C

tamam o zaman doğru tarafını bulduysan dediğimi yap. Önce mandallı yeri sonra düz yeri olmazsa önce düz yeri sonra mandallı yeri tak. Bu şekilde tam oturmuyorsa yaparken kullandığın açıyı değiştir. Arttır veya fazla geliyorsa azalt.
  16. C

Bak şimdi anakartın 4 slot ise yanlış hatırlamıyorsam 2-4 e takman lazım. Ramin doğru tarafına olduğuna eminsen açılı bir şekilde önce bir taraf sonra diğer taraf şeklinde yapman lazım. Eğer o şekilde olmuyorsa diğer tarafı dene. Eğer yine olmuyorsa açıyı değiştir. Yani biraz daha düz veya biraz...
  17. C

Hayır elinle bastırmazsan klips atmaz. Yapman gerekenleri yazdım. Ramin doğru tarafını tespit et. Hafif açıyla bir tarafı bastır sonra diğer tarafı. Eğer tam oturmazsa tam tersini yap. Kulaklarından bastır hafifçe Klips tarafı mutlaka çıt demeli. klips olmayan tarafı da bakacaksın işte
  18. C

Uzun kısayı boşver. Ramin çentiğini ve slotun boşluğunu say veya rami slotun üzerine koy çentik denk geliyor mu bak. Zaten yanlış tarafla denersen tahtravelli gibi askıda kalır
  19. C

Ramin çentiği slotun boşluğuna geliyor olması lazım diğer türlü havada kalır zaten. Senin slot da tek klipsli. Büyük ihtimalle oturuyor diye düşünüyorsun ama bir tarafı tam oturmuyor. Rame karşıdan bak alt dişlerinden yola çıkarak eşitler mi kontrol et. Hafif açı vererek önce mandallı yeri sonra...
  20. C

@KasapBey Ramlerin sağ ve soluna iyice bakar mısın? Daha öncesinde de yaşayan bir kaç arkadaşa denk geldim. Ram takılı sağlam sanılıyor ama bir tarafı tam oturmuş olmuyor. Eşit şekilde oturmuş mu iyice bakar mısın?
Geri