Arama sonuçları: *

1. C

Pc Hoparlörü Görmüyor

İyi akşamlar herkese, başlıkta da belirttiğim durumu yaşıyorum maalesef. Yazılımsal bir sorun galiba. Arkadaşımın kulaklığında bir sorun vardı, benim bilgisayarda denemek istedi. Her neyse, onu çıkardık, benim hoparlörü taktık ama ses gelmiyor. Varsayılan cihaz olarak "Realtek Digital Output"...
  2. C

Yardım Bilgisayar Ekran gitti klavye ve mouse ışıkları söndü

Arkadaşlar selamlar dün oyun oynarken Bi anda monitör kapandı klavye ve mouse ışıkları sondü ama kasa çalışıyordu lütfen yardım edin hiç bir yöntem denemedim
  3. C

Yardım Pc ekran gelmiyor mouse ve klavye ışık yok

Arkadaşlar selamlar dün oyun oynarken bilgisayar bir anda ekranı gitti mouse ve klavyenin ışığında söndü ama kasa çalışıyordu Bende aldığım yere yani gamingen tr mail attım onlarda bize göndermemiz söyledi sizce göndermeli miyim yoksa kendim çözebilir miyim bide gamingen bu konuda nasıl bir firma?
  4. C

Çözüldü✓ Rtx 4060ti Oyundan atma Yetersiz vram Hatası

Reis sildim şimdi uükliyeceğim dediğin gibi 556.12 sürümünü dönüş yapacam şimdiye kadar her şey için teşekkürler valla sağol 1723487566 Reis oldu valla çok çok teşekkürler ya Allah razı olsun irternete saatlerce çözümünü arıyordum çok teşekkürler her şey için
  5. C

Nereye tam olarak
  6. C

Reis girdim güvenli moda şöyle bir hata aldım kafayı yiyecem lütfen yardım et
  7. C

Sürücüyü de güvenli morda mı yükliyeyim?
  8. C

Reis dedimki ben bu güvenli modu uygulamadan açılıyor zannediyordum bide benimki Windows 11 ben bu ddu yu da sildim valla kafayı yiyeceğim ne yapacağımı bilmiyorum
  9. C

Ben bunu uygulamadan açılıyor sanıyordum bide benim win 11 reis güvenli moru açmadan yapamazmışım bide ben bu ddu yu sildimde valla kafayı yiyecek ne yapacağımı bilmiyorum alalı 6 ay oldu
  10. C

Reis bu ddu nasıl güvenli morda açılır 1723483270 Evt hepsi orijinal 1723483387 Reis şöyle bir hatta verdi açmak istediğimde
  11. C

Reis şuan hearts of iron 4 girdim çok fazla kasıyordu ayrıca geforce experience baktığımda gpu kullanımda çok dalgalanma oluyordu
  12. C

Peki kaldırdığım zaman bir şey olmaz mı ekran gelememe gibi
  13. C

Dostum nasıl silecem ve nasıl yükleyeceğim yardımın için teşekkür
  14. C

Arkadaşlar selamlar dün Age of Empires 4 oynayacaktım sonra sanal bellek yetersiz diye Bi uyarı aldım şaşırdım çünkü bir aydır oynuyorum böyle bir şey olmadı neyse oynadım sonra kapattım akşam tekrar oynadım tekrar uyarı verdi oyundayken bir anda donup oyundan attı PC çöktü arka blanda resimsiz...
  15. C

YARDIM PC OYUNDAN ATMA

TM dostum 1723463285 Dostum sence oyundan atmasının sebebi bu olabilirmiş çünkü bu hatayı önceden almıyordum Bi anda oldu 1723463332 Direct x sürücüsünü nasıl yükleyeceğim
  16. C

YARDIM PC OYUNDAN ATMA

Dostum rtx 4060ti var bide bu hatayı driver günceledikten hemen sonra aldım sence sorun neyde birisi konuda ekran kartına sızan bir virüsten kaynaklı demişti format nasıl yatacam tam biliyorumda
Geri