Arama sonuçları: *

1. Connex

PC GORUNTU GELMIYOR ?

denedım sadece işlemci ile anakart uzerınden almaya calıstım gelmıyor 1726568562 ettım hocam herseyi denedım goruntu gelmıyor
  2. Connex

PC GORUNTU GELMIYOR ?

evet denedim
  3. Connex

PC GORUNTU GELMIYOR ?

fajkbnjgıjoagag
  4. Connex

PC GORUNTU GELMIYOR ?

arkadaslar bugun sistemımı temızledım hıcbır parcasını cıkartmamıstım tam detaylı gırmedım ustten hava ıle temızledım ve tozları bır bez ıle sıldım ardından taktım ve goruntu gelmedı fanlar vs hersey calısıyor klavye mouse ısıklarıda gelmıyor ramlerı sılgı ılıp sılıp temızledım yerlerını...
  5. Connex

Güçlü sistemim var fakat fps drop yiyorum.

knk geçen bende de boyle oldu benım kart 6600xt cs de valoda fps 400 lerde takılıyor ama acayıp kasıyordu sonraki gün pc acılmadı kart driver kurulunca goruntu kesmeye basladı sımdı düzeldi anlamsız bir şekilde amd kart sıkıntı ya garanti vs bittiyse değiştirmeye bak bende değiştircem
  6. Connex

Valorant 200GB yer kaplıyor, bilmediğim uygulamalar var??

bende 1tb knk valorant
  7. Connex

Oyunlarda konuşma sesleri gelmiyor

win 11 de ses sorunu var arklar diyordu
  8. Connex

Stok termal macunu kullanmak?

Stock soğutucuyu kullan gelene kadar sonra t6 ya geçersin
  9. Connex

Çözüldü✓ Bu kartı bilgisayarıma takmanın bi yolu var mı?

https://www.hepsiburada.com/syrox-micro-sd-mini-kart-okuyucu-dt-20-pm-HB00000DAX7F hocam bunu dun aldım bende iş yapıyor tavsiye ederim premıum varsa ucuza işini görür
  10. Connex

İTOPYADAN ALDIĞIM MONİTÖR 1920x1080 monitör 3840x2160 gösteriyor sebebi nedir

benımkıde 1080p ama 8k gosteriyor
  11. Connex

yeni mouse mu almalıyım ?

mousepad e 1682158044 hocam rival3 sipariş verdim iptal edip bunu mu alıyım
  12. Connex

taban derken ?
  13. Connex

arkadaslar merhaba 1-2 senedir kullandıgım https://www.trendyol.com/rampage/smx-r88-x-space-7200dpi-rgb-ledli-makrolu-gaming-oyuncu-mouse-p-87984119 bu mouse valorant masaustu vb yerlerde ama cogunluk valorant anı donusler oldugu ıcın galiba takılıyor sürekli donuyor kopuyor ne olduguna anlam...
  14. Connex

Yeni aldığım sistemde görüntü çok bulanık

Hocam bende ilk aldiğimda öyleydi amd software içinden görüntü keskinleştirme kapa düzelir
  15. Connex

AMD Adrenalin 23.2.1 (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Anladım hocam teşekkürler güzel bir şekilde testlerini yapıp alicagim
  16. Connex

Hangi model kullanıyorsun hocam Bende bugün xfx swft 210 alıcamda Rx 6600xt
  17. Connex

Bugün rx6600xt alicam değerlendirmeni bekliyorum ona göre yeni sürüm kuracağım
  18. Connex

Pc yi yeniden başlattıp böyle bir şey çıktı karşıma nedir?

Yok pc de sıkıntı Ya exe kaldırırmış yada yeri değişti en iyisi silip yeniden yükle
Top Bottom