TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
İsteğe bağlı sürücüler kısmı aktif kalmış olabilir. Onu sadece Önerilen olarak ayarlayıp tekrardan dene. Ya da direk buradan indirip kur. https://www.amd.com/en/support/grap...ies/amd-radeon-6600-series/amd-radeon-rx-6600@Emmree hocam bende 22.11.2 güncel diyor ?
Hangi model kullanıyorsun hocamŞuanlık bir sorun yok ben güncellrdim ama artık millet ne kadar AMD ile sorun yaşamıssa güncellemeye korkuyolar buda AMD'nin güvenirliğini düşürüyor her ne kadar f/p olsa da (bende rx6600xt kullanıyorum)
6500xt en sevmediğim yanı programından ekran kaydı alamamak- RX 6000 serisi kullanıcıları için performans artışı olmuş.
- RX 6000 serisi kullanıcıları için Sea of Thieves, Battlefield 4 için oyun sorunlarını düzeltmişler.
- RX 6000 serisi için Steam Puan Mağazasındaki görüntü bozulmasını düzeltmişler.
- RX 6950XT kart kullanan arkadaşların oyun performansını arttırmışlar.
- RX 6000 kullanıcıları için yanlış anlamadıysam yeni teknolojiler yayınlanmış.
- AMD Linkle ilgili güncellemeler yapılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerede paylaşıldı hocam göremedim forumda.
WHQL sürücü sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Ben APU sistem kullanıyorum birazdan güncelleyip deneyeceğim bakalım bir sıkıntı yaratacak mı?
Görüntü kablosunu çıkar tak yap hocam. Eğer olmazsa ekran kartını çıkarıp takmak çözüm olabilir. Birden fazla görüntü kablosu bağlıysa sadece birinden görüntü almaya çalış.@Emmree hocam kusura bakmayin telefondayim yazim yanlislarim icib.
radeon sürücü temizleme programiyla sildim sürücüleri ama simdi goruntu gelmiyor ne yapabilirim bilginiz var midir
Tamamdır hocam.@Emmree hocam kusura bakmayin telefondayim yazim yanlislarim icib.
radeon sürücü temizleme programiyla sildim sürücüleri ama simdi goruntu gelmiyor ne yapabilirim bilginiz var midir
.
Goruntu geldi.
Hocam bilgisayara geçtim.Görüntü kablosunu çıkar tak yap hocam. Eğer olmazsa ekran kartını çıkarıp takmak çözüm olabilir. Birden fazla görüntü kablosu bağlıysa sadece birinden görüntü almaya çalış.
Tamamdır, sistem açılmış sorun yok hocam.Hocam bilgisayara geçtim.
Bios ekrani gelirken HDMI1'den 2'ye taktım sonra biostan çıktım ekran geldi.
Fotograf atamiyorum dosya büyükmüs önüme kurtarma ekranı geldi.
Yeniden denemek icin Enter tusuna basın dedi, bastım düzeldi
Bir daha yüklüyorum simdi arada olur oyle ufak tefek sorunlar teşekkürler ilginizeTamamdır, sistem açılmış sorun yok hocam.
XFX SWFT 210 RX 6600 XT kullanıyorum. Fanı arızalandı. Bir başka SWFT RX 6600 kullanan arkadaşta da aynı sorun vardı.