Arama sonuçları: *

1. Covid19

Çözüldü✓ Video izlerken ekranda oluşan siyahlık.

Bende de arada oluyor ve gidiyor genelde chrome'da sekmeler arası geçişte ürünlere bakmada vs oluyor,sorunu çözemedim ama araştırmadım da herhalde w11 kaynaklı ve ya chrome kaynaklı olabilir
  2. Covid19

Pc Çok Kasiyor Monster Abra A5 Kulanıyorum

satmalısın
  3. Covid19

%1 ve %0.1 fps değerlerim nasıl

Valo'da afterburnerı nasıl açtın aga ben yapamadım.
  4. Covid19

lenovo İDEAPED 3 W11 KURAMIYORUM

Security boot'u enable yaptıktan sonra üstteki Uefı'yi seçtim daha sonra w11 ekranı geldi ama ne mouse oynatabiliyorum ne de yön tuşlarından oynatabiliyorum böyle kalıyor.
  5. Covid19

MSI Anakart Teknik Servis Sorunsalı

Yani diyeceğim al anakartının faturasını kutusunu her şeyini götür servise ver sonra takipte kal yaparsa onlar yapar sonuçta MSI'ın yetkili servisi onlarda yapamıyorsa kimse yapmasın zaten,tek sorun belki 1-2 hafta bekletirler ama dediğim gibi 3-5 gün sonra arayıp durumunu sorarsın ona göre...
  6. Covid19

MSI Anakart Teknik Servis Sorunsalı

Kanka yurtdışından msı laptop getirmiştim fanından ses geliyodu laptobun 6-7 ay olmuştu daha servispointe direkt kendi ellerimle götürdüm zaten şişli-mecidiyeköydeler adamlar 3-4 gün içinde yapmışlar.tabii ki ben arayıp ne durumda oldunu öğrenecektim yapıldını öğrendim gittim aldım geldim o gün...
  7. Covid19

MSI LAPTOP 2070'de FPS Sorunu

Arkadaşlar merhaba msı laptobumda rtx2070 ekran kartı var ve ben LOL oynarken savaşlarda vs. FPS'im 90 hatta bazen 80'lere kadar düşebiliyor.Grafik ayarlarını orta seviyede kullanıyorum. Evet laptoplarda fps düşük olması normal ama LOL gibi bir oyunda bu denli güçlü bir ekran kartının az FPS...
  8. Covid19

Minidump Dosyama Bakar Mısınız?

https://drive.google.com/drive/folders/1iHkvEMkMDsEjV9eZW4DnMfoK3zbpMrrm?usp=sharing Buyrun kusura bakmayın pek bilmiyorum google drive'ı
  9. Covid19

Minidump Dosyama Bakar Mısınız?

Hocam benimkinede bakabilir misiniz atsam acaba 2 haftadır bakan olmadı 1627158327 https://drive.google.com/drive/folders/1iHkvEMkMDsEjV9eZW4DnMfoK3zbpMrrm
  10. Covid19

Lütfen yardım GeForce experience sürücü kurma sorunu

Başarısızın altında '' aynı veya daha yeni bir sürüm mevcut '' diyor.O yüzden olabilir aynı sürümü ve eski sürümü yüklemeye çalıştığın için.
  11. Covid19

Windows 10 yazılar bulanık

Ben net okuyorum valla herhalde benim yeniden doktora gitme zamanım gelmiş.Ve ya ss aldığın için net gözüküyor anlayamadım.
  12. Covid19

Windows 10 yazılar bulanık

Gözlerin bozulmuş doktora git.
  13. Covid19

Laptopda Ekran Bozukluğu

Hayır böyle 50-100 videoda bir kez yapıyor desem yeridir.
  14. Covid19

Laptopda Ekran Bozukluğu

Güncelledim ama o video'da gene aynısı oldu.Film izlerken farklı platformlardan ve ya oyun oynarken hiç öyle bir şey yapmıyor.Zaten bunu da çok çok nadir yapıyor ama anlayamadım.Neyse şuanlık sorun teşkil etmedi benim için 6 aydır.Sağolasın teşekkür ederim.
  15. Covid19

Laptopda Ekran Bozukluğu

Nvidianın kendi programına bıraksam olur mu ? Manuel olarak yapmaktansa kendisi hallediyor sorun teşkil etmez herhalde.En son sürüm falan da burada yazıyor.
  16. Covid19

Laptopda Ekran Bozukluğu

Anlayamadım ama yüklü değil galiba
  17. Covid19

Laptopda Ekran Bozukluğu

Arkadaşlar pcde rtx2070 var msı'ın bilgisayarı sürücüleri güncel hiç bir sıkıntısınıda görmedim.Lakin böyle çok nadiren 1 saniyeliğine görüntü fotoğraftaki gibi bozuluyor sonra düzeliyor.Dedim acaba yayıncıda mı sorun var diye telefondan baktım ama yoktu sizce sebebi ne olabilir ?
  18. Covid19

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Kardeşim ben çoçuk için söyledim ben mal sattığım zaman alıcılara söylüyorum mal benden çıktığı andan itibaren beni hiç bir şey ilgilendirmez diye.Bana böyle birisi gelse ben atarım adresimi buyursun gelsin alsın.Boş yapma burada çoçuk
  19. Covid19

Kardeşim hiç bir şey olmaz gidersin karakola şikayet edersin bak bakayım bir daha yanaşabiliyor mu 1611336505 Lavuk la ben birisine bir şey satıcam bana böyle bir şey dicek atarım evin adresini buyur alabiliyosan gel al derim.
  20. Covid19

La korkma adama de ben test ettiğimde sağlamdı sizin ne yaptığınızı bilemem iade falan almıyorum de.Baktın atar tutar yapıyo sen de yap o da insan etten kemikten hiç bir şey olmaz.Bas engeli geç sonra hiç uğraşma sen her türlü haklısın.Sen vermişsin sapasağlam adam belki ekran kartını bozdu da...
Top Bottom