Neler Yeni

MSI Anakart Teknik Servis Sorunsalı

Beyler bayanlar selamlar,

6 ay önce aldığım msi b450 m2 pro max anakartıma geçen hafta daha yeni aldığım ryzen 5 5500 aldım ama anakart desteklemediği için bios update yapiyim dedim ve bios update yaptım fakat siyah ekran da kaldım internetteki bütün çözümleri denedim ve servispoint diye bir yer garantiye göndermem gerekiyor. Ama internette okuduğum yorumlar hiç iyi değil şirket için msi firmasını arıyorum destek hiç olmadılar sağolsunlar
bu anakarttı ne yapabilirim hayata çevirmek için önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

İyi günler iyi çalışmalar.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
asemo boa
yok gonder ve daha fazla konu acma

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Beyler bayanlar selamlar,

6 ay önce aldığım msi b450 m2 pro max anakartıma geçen hafta daha yeni aldığım ryzen 5 5500 aldım ama anakart desteklemediği için bios update yapiyim dedim ve bios update yaptım fakat siyah ekran da kaldım internetteki bütün çözümleri denedim ve servispoint diye bir yer garantiye göndermem gerekiyor. Ama internette okuduğum yorumlar hiç iyi değil şirket için msi firmasını arıyorum destek hiç olmadılar sağolsunlar
bu anakarttı ne yapabilirim hayata çevirmek için önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

İyi günler iyi çalışmalar.
Kanka yurtdışından msı laptop getirmiştim fanından ses geliyodu laptobun 6-7 ay olmuştu daha servispointe direkt kendi ellerimle götürdüm zaten şişli-mecidiyeköydeler adamlar 3-4 gün içinde yapmışlar.tabii ki ben arayıp ne durumda oldunu öğrenecektim yapıldını öğrendim gittim aldım geldim o gün bugündür sorunsuz kullanıyorum.

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Kanka yurtdışından msı laptop getirmiştim fanından ses geliyodu laptobun 6-7 ay olmuştu daha servispointe direkt kendi ellerimle götürdüm zaten şişli-mecidiyeköydeler adamlar 3-4 gün içinde yapmışlar.tabii ki ben arayıp ne durumda oldunu öğrenecektim yapıldını öğrendim gittim aldım geldim o gün bugündür sorunsuz kullanıyorum.
Yani diyeceğim al anakartının faturasını kutusunu her şeyini götür servise ver sonra takipte kal yaparsa onlar yapar sonuçta MSI'ın yetkili servisi onlarda yapamıyorsa kimse yapmasın zaten,tek sorun belki 1-2 hafta bekletirler ama dediğim gibi 3-5 gün sonra arayıp durumunu sorarsın ona göre hareket edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,672
Üyeler
168,337
Son üye
newer1
Top Bottom