Arama sonuçları: *

1. C

Türk Telekomdan vdsl modem verdiler ama modemin arayüzünde adsl olarak görüyorum

Merhabalar. Türk telekoma gittiğimizde 20 tl fazla verip hem vdsl modem hemde yanında tivibu ıptv verdiler. Bunlarda sıkıntı yok ama internet hızım adsl deki gibi aynı ve modem arayüzündeki internet hızının yanında vdsl yazması gerekirken adsl yazıyor. Ne yapmam lazım ?
  2. C

USB BELLEKTEN PC YE LOL ATTIM AMA LOL ÜN İKONU YOK

abi allah razı olsun senden çok teşşekkürler.Beni büyük bi beklemeden kurtardın çok teşekkürler
  3. C

USB BELLEKTEN PC YE LOL ATTIM AMA LOL ÜN İKONU YOK

Merhaba. Dün pc ye format attım.Format atmadan Öncede lol dosyalarını usb belleğe attım.Format attıktan sonrada lol ü dosyalarını c sürücüsüne attım. Ama hiç bir yerde lol ün ikonu yok.Yani oyunu başlatma simgesi.Arkadaşımda aynısını yapmış onda dosyalarının içinde var bende yok. Arama çubuğuna...
  4. C

LOL OYNARKEN İNTERNETİM KOPUYOR

Çok teşekkür ederim. En kısa sürede ttneti arayacağım. 1587552795 Çok teşekkürler.
  5. C

Bende bu sorun sadece bende var zannediyodum. Bu sorun için napabiliriz?
  6. C

Olabilir aslında ama bu çok uzun sürer başka bi çözüm yolu varmıdır?
  7. C

Merhaba. LoL oynarken internetimde kopukluluk oluyor. Ethernet kablosuyla bağlantı sağlıyorum. Bağlantı kopduğunda genellikle 10 saniyeyelik bağlantı kopukluluğu oluyor. İnternet operatörüm Ttnet. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Top Bottom