Neler Yeni

USB BELLEKTEN PC YE LOL ATTIM AMA LOL ÜN İKONU YOK

Crosbag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Candeğer SARI
Merhaba. Dün pc ye format attım.Format atmadan Öncede lol dosyalarını usb belleğe attım.Format attıktan sonrada lol ü dosyalarını c sürücüsüne attım. Ama hiç bir yerde lol ün ikonu yok.Yani oyunu başlatma simgesi.Arkadaşımda aynısını yapmış onda dosyalarının içinde var bende yok. Arama çubuğuna yazığımda da bulamıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Oyunu tekrar yüklemek istemiyorumda.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Böyle durumlarda hatalı kurulum yazma sorunları vs oluşabiliyor RİOT GAMES'in sitesinden tekrar installerı indirip kurmanı tavsiye ederim.

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
Merhaba. Dün PC ye format attım.Format atmadan Öncede lol dosyalarını usb belleğe attım.Format attıktan sonrada lol ü dosyalarını c sürücüsüne attım. Ama hiç bir yerde lol ün ikonu yok.Yani oyunu başlatma simgesi.Arkadaşımda aynısını yapmış onda dosyalarının içinde var bende yok. Arama çubuğuna yazığımda da bulamıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Oyunu tekrar yüklemek istemiyorumda.
Oyun klasörünün fotosunu atta bakalım hocam belki sen fark edememişsindir

Crosbag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Candeğer SARI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    162.7 KB · Hit: 119
  • 2.PNG
    2.PNG
    157.5 KB · Hit: 156

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
2. resimde üstten ikinci sırada LeagueClient yazıyor ona tıklayınca açmıyor mu hocam (Yanında L simgesi olan)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,737
Üyeler
168,488
Son üye
stepxn
Top Bottom