Arama sonuçları: *

1. Ctnkaya

Çözüldü✓ Sadece Lol'de Yaşadığım FPS Dropları

Pooling rate konusunda herkesin kendi fikrine saygı duyarım, fakat ben her zaman verilere dayanarak ürün alır kullanırım. 4000 Hz gibi yüksek polling rate değerleri zaten 60 Hz / 120 Hz monitörlerle kullanılmaya uygun değil. Güncel donanımla birlikte, özellikle düşük DPI kullanımlarında farkı...
  2. Ctnkaya

Hocam tam katılmıyorum, çünkü LoL’de skillshot atarken ya da CS’de ani flick yaparken yüksek polling rate gerçekten daha akıcı ve gecikmesiz bir his veriyor. 1000 Hz çoğu kullanıcı için yeterli olabilir ama iş rekabetçi oyuna geldiğinde 4000 Hz’in farkı net hissediliyor.
  3. Ctnkaya

Hocam belirttiğim gibi tamamen fareden kaynaklanan bir sorun yırtılma olmuyordu ekranda
  4. Ctnkaya

Arkadaşlar sorunu çözüldü tamamen fareden kaynaklıymış, fare 4000hz olduğunda bu şekilde bir sorun meydana geliyor 2000/1000 hz'de bu problem çözülüyor. Kaynak:
  5. Ctnkaya

Hocam çok güzel yazmışınız da sorundan eminim :) Yıllık izine çıktım aile yanına geldim, akşamları serin olan bir balkon var chill aram atmak hoşuma gidiyor
  6. Ctnkaya

Fark etmiyor oyun başı-sonu yine aynı şekilde düşüşler yaşanıyor 1755800323 Ekranın nimetlerinden feragat etmek çok istemiyorum belli ki bir sorun var onu ortaya çıkarmak daha doğru olabilir. Grafik de çözmemişti denedim. 1755800334 En son çare olarak DDU deneyeceğim
  7. Ctnkaya

Oda normal hocam
  8. Ctnkaya

Priz'e bağlı hocam performans modunda 1755799466 dikey senkronizasyon ve onarmak çözmedi
  9. Ctnkaya

Laptop'un orijinal kaynağı 1755799137 Yok üstad laptop bu 1755799185 Bunu da deneyeceğim
  10. Ctnkaya

Deniyorum hocam
  11. Ctnkaya

Hocam ekran 300hz normalde 240 sabitliyorum her türlü bu sorun olyuor 1755798363 Aynı ustam fark etmiyor
  12. Ctnkaya

Arkadaşlar selam, GameGaraj RTX 5070 Ti ( LAPTOP ) (3D olmayan versiyon) kullanıyorum. RDR2, Cyberpunk, Warzone gibi oyunlarda hiçbir sorun yaşamazken, LoL’de çok ani FPS düşüşleri yaşıyorum. FPS 540’lardan bir anda 200’lere düşüp tekrar yükseliyor. Bu da oyunu oynanmaz hale getiriyor...
  13. Ctnkaya

Çözüldü✓ ACİL! İşlemci Değişimi Sonrası Bilgisayar Açılmıyor!

Yerinizde olsam çalışan sistem de bir daha denerdim. İşlemcinin çalıştığı izlenimi verilecek bir senaryo izlenebiliyor satışlarda, sizin durumunuz için demiyorum fakat kontrol etmenizde fayda var. Ama bu senaryoyu bios'unuzdan eminseniz deneyim derim.
  14. Ctnkaya

Çözüldü✓ ACİL! İşlemci Değişimi Sonrası Bilgisayar Açılmıyor!

İşlemcinin sorunsuz olduğuna emin misiniz,testleri yapıldı mı ? Diğer bir olasılık şu olacaktır bios firmware'ı yeni nesile destek vermeyecek bir sürümde kalmış olabilir bu kısmın güncelliğinden emin olun.
  15. Ctnkaya

Yeni PC ekran gelmiyor

Hocam sistem zaten açılır bazen yeni toplanan sistemlerde veya sökülüp temizlenen sistemlerde bu sorun yaşanıyor. Statik elektrik kaynaklı olabiliyor sorun.
  16. Ctnkaya

Yeni PC ekran gelmiyor

Şu şekilde yapabilirsiniz: -Bütün usb portlarını çıkartın, -Power kablosunu çekin, -Kabloyu çektikten sonra 4-5 kere güç tuşuna basarak enerjiyi boşaltın, - 10-15dk sonra tekrar açmayın deneyin.
  17. Ctnkaya

Yeni PC ekran gelmiyor

Hocam ramleri teker teker söküp deneyin. Tek slot çalışsın, sonrasında görüntü gelirse diğerini takarsınız.
Geri