Arama sonuçları: *

1. D

Bilgisayar oluşan toplu problemler. Sistemde hangi parçada sorun olabilir?

Şimdi oyun oynuyorum yine oyun sesleri vs robotlaşmış şekilde geliyor. Cızıltı gibi ses geliyor
  2. D

Sürekli sürekli olmuyorki. Mesela formatın üzerinden kaç gün geçti ilk defa bir hata ile karşılaştım. Kim bilir ne zaman olacak
  3. D

Aldığım yerin teknik servisini bi arıyım varsa öyle bir hatları konuşayım
  4. D

Ne yapacağımı bilmiyorum kontrol için. 1731426152 Ne yapmam gerek şu durumda nerde sıkıntı var bilmeden
  5. D

Sistemi gamegarajdan topladım. Bayadır kullanıyorum ve sürekli bazı sıkıntılar karşıma çıktı. Sistemi açtığımda monitöre önce sinyal yok uyarısı geliyordu sonradan ekran geliyordu. Biraz geç açılıyordu gibi. Bluetoothla ilgili bazı sıkıntılar vardı ekstra adaptör aldım bunun için. Bilgisayarı...
  6. D

Bios Güncelleme Yapacağım Flash Boş Olmalı Mı?

Tamamdır dosyalar bilgisayara geçsin yapacağım 1729625648 Muhtemelen doğru şekilde tamamlandı. Başlattım telefona bakıyordum en son baktığımda yüzde 90 yazıyordu biraz sonra kapandı tekrar windows açıldı. Zamanla ekran değişmiş biosta izlediğim videodan farklıydı ama muhtemelen oldu.
  7. D

İzlediğim videoda dediğimi yapıyor. Dosyaları flash atıyor sağ tık çıkart yapıyor sonra yeniden başlatıyor amacını anlamadım ama msı kendisi çekmiş video
  8. D

İzledim videoyu dosyaları flash attıktan sonra '' eject flash '' yani flash çıkart diyordu sonra yeniden başlatıyordu tam amacı ne bilmiyorum o durumun
  9. D

Şuan pc ye aktarıyorum daha sonra yapacağım. İçine kendi dosyaları da atmadan sadece bios güncelleme dosyası atıp güncellicem. İndirdim 2 tane dosya indi Metin belgesi ve 1G0 dosyası var sadece bios güncelleme için.
  10. D

Önyükleme seçici olarak FreeDOS seçip direk başlat mı diyeceğim başka ayar yapmaya gerek varmı?
  11. D

64lük flash ama 57.7 gözükmekte.
  12. D

Biraz kurcaladım ama gözükmüyor windows 11te farklı olabilir mi? 1729621865 Dosya sistemi exFAT yazıyor en başta
  13. D

Bunu nasıl öğreneceğim. Kişisel kullanım için olan flash belleğim var birde windows 11 kurmak için kullandığım flash bellek var.
  14. D

Selamun Aleyküm İlk defa bios güncelleme yapacağım MSI HOW-TO CHANNEL kanalından izledim nasıl yapmam gerektiğini. Ama aklımdaki tek sorun flash bellek boş olmalı mı? Elimde boş flash bellek şuan yok. İlk defa yapacağım içim her konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  15. D

En Stabil Rufus Sürümü Hangisi? Yeniden format atacağım.

rufus-4.5.exe Standart Windows x64 1.4 MB 2024.05.22 rufus-4.5p.exe Taşınabilir Windows x64 1.4 MB 2024.05.22 rufus-4.5_x86.exe Standart Windows x86 1.5 MB 2024.05.22 rufus-4.5_arm64.exe Hangisini indirmeliyim?
  16. D

İso dosyası indirip kendim yazıyorum direk flasha yazdırmıyorum onu pek önermediler daha önce
  17. D

Son sürümde bir kaç soru soruyor bazı şeylere tik atma veya atmama var tam niye gösteriyor anlamadım
  18. D

En Stabil Rufus Sürümü Hangisi? Yeniden format atacağım. Bazıları son sürümü değil daha eski bazı sürümleri öneriyor. Hangisi indirmek doğrudur.
  19. D

Bilgisayarı kapat diyorum 5 dakika sonra kasa kapanıyor.

Bilgisayara yeni format attım şuan. 10 Pro kurdum 11di değiştirdim. Güncellemeleri çekicem
Top Bottom