Arama sonuçları: *

1. D

Bütçeme uygun bir bilgisayar arıyorum

Ne zaman çıkartacak belli mi ?
  2. D

Bütçeme uygun bir bilgisayar arıyorum

Arkadaşlar bütçem 10k biraz daha çıkabilirim. Bana bir laptop ya da masaüstü farketmez. Pc önerir misiniz ?
  3. D

Oyuncu laptopu arıyorum

10 bin tl limitim var çizim ve oyun için kullanılacak bir laptop arıyorum hepsiburada veya vatandan olması gerekiyor
  4. D

Sızce bu kadın dolandırıcı mı ?

Tamam teşekkür ederim
  5. D

Sızce bu kadın dolandırıcı mı ?

Letgo da gezerken msi 1660 super i 2650 tl ye satan bir kadın gördüm biraz konuştum ama bana bir telefon numarası verdi +7 ile başlıyor sizce bu kadın dolandırıcı mı ?
  6. D

Senkar.com Güvenlimi?

Dolandırılmak istersen güvenli
  7. D

Ekran kartına uygulanan vergiler

Ekran kartı ülkeye geldiğinde hangi vergiler uygulanıyor bilen var mı ?
  8. D

Amd den intele geçiş

İnsallah o zamanlarda çıkar
  9. D

Amd den intele geçiş

İslemcim yok sadece ekran kartı ile işlemci kaldı onları stok sorunu çözülünce alıcam
  10. D

Amd den intele geçiş

İyi ben o zaman 11400f i bekliyim de ne zaman çıkacağı belli mi ?
  11. D

Amd den intele geçiş

Amd ryzen 5 3600 ile 10400f in arasında 500 tl fark var ve o paraya bir ram daha alıp bide işlemci soğutucusu alabilirim 1614242406 Biraz daha bekleyeceğim eğer yine o seviyelere gelirse hiç satmakla uğraşmam
  12. D

Amd den intele geçiş

Arkadaşlar gigabyte b450m s2h almiştım zamanında şuan amd işlemciler tavan yapmış durumda intel i5 10400f in rakibi amd ryzen 5 3600 işlemcinin fiyatı 1600 tl bende gigabyte ankartımı satmayı düşünüyorum onun yerine msi b460 a pro anakart onada intel i5 10400f alacağım sizce yaptığım hareket...
  13. D

Adata xpg sx8200 512gb alınır mı ?

Arkadaşlar yukardaki ssd gaming gecesine geliyor aslında kingston a2000 bekliyordum ama buda güzele benziyor alınır mı sizce
  14. D

Psu yu sistemsiz çalıştırmak

böyle bir kablo buldum biraz ince bir şey olur mu
  15. D

Psu yu sistemsiz çalıştırmak

Arkadaşlar elimde fsp hv pro 550w psu var buna düz kontak yapıp kasamın fanlarını nasıl çalıştırabilirim kasam dark cosmos bide bu işlem riskli midir
  16. D

Aşağıdaki ankart ile kasa fanlarını kontrol edebilir miyim ?

https://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asrock-b450-pro4-socket-am4-ddr4-3200mhz-oc-quad-crossfirex-ultra-m-2-usb-3-1-gen1-hdmi-dp-vga-atx-anakart-asrb450-pro4.html Anakart bu arkadaşlar bu ankart ile kasa fanlarının hızını rengini kontrol edebilir miyim ? Eğer edemiyorsam bu...
  17. D

Aşağıdaki anakarttan kasa fanlarını yönetebilir miyim ?

https://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/26250/category/62/ Anakart bu arkadaşlar bunla gamepower warcry almayı düşünüyorum bu anakart ile kasa fanlarını kontrol edebilir miyim ?
  18. D

Aşağıdaki anakarttan kasa fanlarını kontrol edebilir miyim ?

https://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/26250/category/62/ Anakart bu arkadaşlar bunla gamepower warcry almayı düşünüyorum bu anakart ile kasa fanlarını kontrol edebilir miyim ?
Top Bottom