D Dalkıran 80+ Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 206 Dahası Reaksiyon skoru 47 İsim Ahmet yasin ulaş 18 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar elimde fsp hv pro 550w psu var buna düz kontak yapıp kasamın fanlarını nasıl çalıştırabilirim kasam dark cosmos bide bu işlem riskli midir
Arkadaşlar elimde fsp hv pro 550w psu var buna düz kontak yapıp kasamın fanlarını nasıl çalıştırabilirim kasam dark cosmos bide bu işlem riskli midir
Mert Özkaya 𝑅 𝑜 𝓍 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 26,651 En İyi Cevap 11 Dahası Reaksiyon skoru 25,793 Konum Ankara İsim Mert Özkaya Instagram _mrt_ozky_ Discord Mert Özkaya #6849 18 Şubat 2021 #2 Düz kontak?.d Güç kablosundan herhangi siyah ve kırmızı kabloya Böyle ataç gibi bir malzeme ile değdir.Çalışacaktır.
Düz kontak?.d Güç kablosundan herhangi siyah ve kırmızı kabloya Böyle ataç gibi bir malzeme ile değdir.Çalışacaktır.
D Dalkıran 80+ Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 206 Dahası Reaksiyon skoru 47 İsim Ahmet yasin ulaş 19 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mert Özkaya yazmış: Düz kontak?.d Güç kablosundan herhangi siyah ve kırmızı kabloya Alıntıyı görüntüle Böyle ataç gibi bir malzeme ile değdir.Çalışacaktır. Devamı için tıklayın... böyle bir kablo buldum biraz ince bir şey olur mu
Mert Özkaya yazmış: Düz kontak?.d Güç kablosundan herhangi siyah ve kırmızı kabloya Alıntıyı görüntüle Böyle ataç gibi bir malzeme ile değdir.Çalışacaktır. Devamı için tıklayın... böyle bir kablo buldum biraz ince bir şey olur mu
Mert Özkaya 𝑅 𝑜 𝓍 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 26,651 En İyi Cevap 11 Dahası Reaksiyon skoru 25,793 Konum Ankara İsim Mert Özkaya Instagram _mrt_ozky_ Discord Mert Özkaya #6849 19 Şubat 2021 #4 Dalkıran yazmış: Alıntıyı görüntüleböyle bir kablo buldum biraz ince bir şey olur mu Devamı için tıklayın... Olur herhalde.
Dalkıran yazmış: Alıntıyı görüntüleböyle bir kablo buldum biraz ince bir şey olur mu Devamı için tıklayın... Olur herhalde.