Arama sonuçları: *

1. DeadPix

Mavi Ekran Mavi ekran yedim pc açılmıyor Yardım!

Sorun ssd de olabilir mi hddye yüklüyorum sorunsuz açılıyor Windows
  2. DeadPix

Xmp açık ramlerim 3200mhz de çalışıyor kendi hızında. Xmp yi açmadığım zaman 2133 mhz de çalışıyor. Sizce sorun ramlerde mi?
  3. DeadPix

Ses veya ışık gelmiyor. Windowsu İlk kurduğum zaman bilgisayar sorunsuz şekilde çalışıyor fakat kapatıp açmayı denediğim zaman yeniden biosa giriyor ve boot ayarı istiyor. 1727328216 İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim elim kolum bağlı anlamıyorum bu işlerden bilgisayarcıya da bu nedenle...
  4. DeadPix

Merhaba herkese bilgisayarım bi anda hiçbişey yapmama rağmen mavi ekran yedi. Ve sürekli biosa girdi asla çıkamadım biostan. Bu olaydan sonra windowsun kurulu olduğu ssdye format attım. Formattan sonra yine aynı olay oldu sürekli biosa giriyor ne yapmam lazım. Lütfen yardımcı olun
  5. DeadPix

Usbye win10 yükledim siyah ekran

Windowsum mavi ekran verdikten sonra bilgisayarım sürekli biosa giriyordu bu nedenle usbye win10 kurup dosyaları cmd sayesinde almaya çalıştım fakat başarısız oldu. Şimdi win10 kurduğum usb ile format ekranına gelmiyorum siyah ekranda kalıyor nedeni nedir?
  6. DeadPix

Mavi ekran yedim bilgisayar açılmıyor

Kanka yani ne yapmam gerekiyor. Onu bende anladım. Windowsun yüklü olduğu ssd deki dosyaları nasıl kurtarabilirim? 1727259872 Format atıcam o kesinleşti zaten
  7. DeadPix

Ne yaparak f10 yapıcam ki. Windowsun olduğu ssd yi seçiyorum f10'luyorum yine olmuyor 1727258832 Windows olan ssdyi 1. Sıraya aldığım zaman bu şekilde kalıyor 1727259477 Az önce windows yükleme ekranına geldi ve 2 dakika boyunca yükleme ekranında kalıp mavi ekran yedim 1727259775 Dostlar bu...
  8. DeadPix

Merhaba az önce mavi ekran yedim ve bilgisayar kendini yeniden başlattı. Yeniden başlattıktan sonra sürekli biosa giriyor ne yapmam lazım hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevirim. İnternetten bakarak bişeyler denedim ama işe yaramadı. Anakartım asus.
  9. DeadPix

Oyunlarda Sürekli Crash Yiyorum

hemen deniyorum 1713052318 böyle sorun yaşadım driveri silip yeniden indirdim.Bu hatayı valorant da yedim.
  10. DeadPix

60-70 derecelerde gpu
  11. DeadPix

Merhabalar, sistemim r5 5500 1660 süper 16gb ram 3200mhz bu şekildedir pubg ve valorantda sürekli crash yiyorum nedeni ne olabilir hiçbir şekilde düzelmiyor. Driverları sildim tekrar yükledim hepsi güncel sorun ne olabilir nasıl çözebilirim?
  12. DeadPix

Valorant TPM 2.0 enabled Secure boot enablet HATASI

Merhaba herkese W10 kullanıyorum ve güncel olarak valorant oynuyorum. Bi gün valorantı açtığım zaman bu hatayı gördüm nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Oyuna giriyorum 1round oynuyorum sonra bu hatayı veriyo tekrar giriyorum yeniden 1 round oynuyorum ve tekrardan bu hatayı verip...
  13. DeadPix

Valoranta Girdiğimde Masaüstü Çalışmıyor

Herkese merhaba Valorant a her girdiğimde masaüstü devredışı kalıyor görev çubuğunda hiçbirşeye basamıyorum, Masaüstündeki uygulamaları çalıştırabiliyorum açılıyor ama hiçbirşey yapamıyorum uygulamayla sadece öyle kalıyor, Ayrıca Valorant dan çıktığım zaman da masaüstü çalışmıyor bilgisayarı...
  14. DeadPix

PC açılmıyor biosda kalıyor ve garip sesler geliyor

deneyeyim teşekkürler tekrardan 1679674042 İnan bilmiyorum dostum.
  15. DeadPix

Windows hdd de 1679575312 Hayır bilgisayarı açtım ve o ışık yanmaya başladı 1679575348 Biosu da güncelledim 1679575499 Şimdi de yanmıyor bilgisayar açıldığı zaman ses çıkıyor bios güncellemesinden sonra. Bip sesi geliyor 1679575683 Format işi çözer mi?
  16. DeadPix

@RTX3070 dostum anakartta vga ışığı yanıyor Sırasıyla CPU dram ve vga yanıyor ve vga da takılı kalıyor
  17. DeadPix

Teşekkürler yarın hepsini deneyeceğim yeniden yazarım.
  18. DeadPix

1Hdd 2ssd var windows ssd de 1679502938 deniyeyim hepsini
  19. DeadPix

Nerden güncelleyebilirim? Sadece biosda kalıyor pc
  20. DeadPix

Teşekkürler. @EFI Shell dostum yardımcı olma şansın var mı
Top Bottom