DeadPix
80+ Bronze
Dahası
Disk bozulmuş olabilir. SSD mi kullanıyor HDD mi?Merhaba kız arkadaşımın bilgisayarından garip sesler geliyor disk bişeyler okumaya çalışıyomuş gibi ve bios ekranında kalıyor nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim.
Videoyu atamadım nasıl atabilirim?
ssdDisk bozulmuş olabilir. SSD mi kullanıyor HDD mi?
bilgisayar hiç hareket etmedi ama içi tozlu toz yüzünden olma olasılığı var mı?hdd hasar almış olabilir. öğrenci olduğunu varsayıyorum. sürekli taşıma esnasında sarsılmış olabilir.
Disk kaynaklı duruyor hocam.ssd
ssd
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayar hiç hareket etmedi ama içi tozlu toz yüzünden olma olasılığı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses ektedir.
Format USB'si ile de kurtarılabiliyor diye biliyorum hocam. İkinci seçenekten çok emin değilim. Bu konuda tam bilgim yok bilirse bu arkadaş bilir. @EFI ShellFormat işi çözer mi?
Yada içindeki dosyaları almak için bilgisayara başka windows yüklü ssd taksak çalışır mı bozuk olan dosyaları öyle alabilir miyiz?
Teşekkürler.Format USB'si ile de kurtarılabiliyor diye biliyorum hocam. İkinci seçenekten çok emin değilim. Bu konuda tam bilgim yok bilirse bu arkadaş bilir. @EFI Shell
HDD'de bad sector olmalı. BIOS'u güncellemeyi deneyin önce.Merhaba kız arkadaşımın bilgisayarından garip sesler geliyor disk bişeyler okumaya çalışıyomuş gibi ve bios ekranında kalıyor nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim.
PC'de hem SSD hem HDD varsa HDD'nin bağlantısını söküp deneyin.Merhaba kız arkadaşımın bilgisayarından garip sesler geliyor disk bişeyler okumaya çalışıyomuş gibi ve bios ekranında kalıyor nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim.
HDD'nin bağlantısını sökün sorun devam etmezse HDD sıkıntılı. Hotplug destekli bir anakartsa sistem açıkken HDD'yi geri takıp sorununu teşhis edebilirsiniz.1Hdd 2ssd var windows ssd de