Arama sonuçları: *

1. D

Mönitöre görüntü gelmiyor kasa kapanmıyor

Maalesef sorun düzelmedi
  2. D

Rx570 Ryzen 5 1600x A320 m-h anakart 8gb ddr4 hikvision ram 256gb turbox ssd Windows 10 işletim sistemini kullanıyorum ekran kartı sürücümde en güncel versiyonunda şuanda
  3. D

Sorun hakkında güncelleme bios pilini çıkarıp taktım ve monitöre görüntü geldi ama şimdide valorant oynarken sürekli oyundan atıyor hemde çok sık kimi zaman mavi ekran hatası bile veriyor wattman hatası diycem ama bundan önce böyle bir sorun yoktu çözmüştüm bu sorunu ben yardımcı olabilicek biri...
  4. D

Kasanın içinin tozunu kabaca almak için açtım gözle görünen tozları aldım birazda üfledim falan sonra kasayı tekrar açmaya çalıştım kasa çalıştı ama monitöre görüntü gelmedi sonra ekran kartı ve rami çıkarıp tekrar taktım kabloları bi elimle tekrar oturtmaya çalıştım bu seferde kasa açılır gibi...
  5. D

Dosya sistemi hatası (-2143322101) Hatası alıyorum

2 çözümde olmadı maalesef
  6. D

Dosya sistemi hatası (-2143322101) Hatası alıyorum

Bilgisayarı 1 aydır açmıyordum ve açınca xbox oyunlarında bu hatayı almaya başladım oyunlara giremiyorum maalesef nasıl çözülür ?
  7. D

Format atarken 0x8007025D hatası alıyorum

Direkt Microsoft un kendi sitesinden kurulum dosyasını indirdim ve sorun o şekilde çıktı bilgisayar konusunda sıfır değilim zaten bu sorunla ilgili başkalarıda çok yazmış ama denedikleri şeylerde onlarda da olmadığı gibi bende de olmadı yani başka çözüm yöntemlerine açığım
  8. D

Format atarken 0x8007025D hatası alıyorum

Format atmak için fat32 olarak flash ı biçimlendirdim sonra windows iso dosyasını kurdum hdd ve ssd yi sıfırladım kurarken %75 e kadar gelip hata veriyor hata kodunu aratıp baktım eksik iso dosyası kaynaklı başka bi arkadaştan flashı tekrar biçimlendirip yeniden aynı şekilde ayarladım ve tekrar...
  9. D

Bilgisayarın tüm testlerini nasıl yaparım?

Sistemi ilk kurduğumla şimdiki hızı arasında fark edilir bi fark var ama sorunun kaynağını tam olarak bilmiyorum ssd nin yazma hızı yarıya düşmüş ama oyun içi performans konusunda da sıkıtnılar var bilgisayardaki tüm testleri yapıp kontrol etmem için gerekli programlar neler acaba ?
  10. D

Bilgisayarıma mavi ekran nasıl verdirebilirim ?

Hocam onu çözmeyi çok denedim maalesef olmadı o yüzden olabilecek olana bakmak daha mantıklı gibi
  11. D

En yüksekte şuan 3200mhz de
  12. D

Başlıktada dediğim gibi bilgisayara nasıl mavi ekran verdilebilirim bilgisaarı ilk açtığımda oyuna girdiğimde sürekli atma sorunu vb şeyler oluyor en son mavi ekran verip yeniden başlayınca o sorun hiç ama hiç devam etmiyor bunun için kendim mavi ekran verdirebilir miyim bir şekilde ?
  13. D

windows 10 aracını flash a kuramıyorum

yapcaktım ancak iso dosyasını indirirkende aynı hatayı verdi 1683470752 iso dosyasınıda kabul etmedi
  14. D

rufus ile kurmayı tam bilmiyorum windows kendi hazırlıyodu flash ı direkt gerek olur mu 1683470107 rufus gerekir mi
  15. D

Bilgisayara format atmak istiyorum ancak windows 10 aracını indirmeye çalışırken sürekli aynı hatayı veriyor ne yapabilirim
  16. D

Çözüldü✓ Durup dururken mavi ekran alma hatası (Memory Management durdurma kodu var)

Arkadaş ram testini yapamadı ancak ram in yerini değiştirince sorununun çözüldüğünü söyledi bu sorunu yaşayan varsa bi deneyebilir :D
  17. D

Çözüldü✓ Durup dururken mavi ekran alma hatası (Memory Management durdurma kodu var)

Kasanın arkasınada takıp denedim ancak olmadı bios ekranına girebiliyoruz sadece ve orda da flaş bellek gözükmüyor flaş bellekle alakalı bir şey olabilir mi
  18. D

Kankam arkadaş memtest86 yı yapamadı hiçbir türlü nedeni ne olabilir flaşa kurdu test programını açılışta da f8 e bastı ön yükleme ekranına girmek için ancak bi türlü olmadı yani başka türlü olamaz mı o test ?
  19. D

1676238857 Memtest86 yıda birazdan yapıcak arkadaş
  20. D

Tamamdır hocam arkadaşa iletiyorum hemen format atmak sorunu düzeltir mi yani ?
Top Bottom