Neler Yeni

Bilgisayarıma mavi ekran nasıl verdirebilirim ?

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Başlıktada dediğim gibi bilgisayara nasıl mavi ekran verdilebilirim bilgisaarı ilk açtığımda oyuna girdiğimde sürekli atma sorunu vb şeyler oluyor en son mavi ekran verip yeniden başlayınca o sorun hiç ama hiç devam etmiyor bunun için kendim mavi ekran verdirebilir miyim bir şekilde ?

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,844
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
RAM MHz fazla yüksek yapınca mavi ekran veriyor.

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Başlıktada dediğim gibi bilgisayara nasıl mavi ekran verdilebilirim bilgisaarı ilk açtığımda oyuna girdiğimde sürekli atma sorunu vb şeyler oluyor en son mavi ekran verip yeniden başlayınca o sorun hiç ama hiç devam etmiyor bunun için kendim mavi ekran verdirebilir miyim bir şekilde ?
Hocam millet mavi ekran alınca kalbine iniyor sen mavi ekran istiyorsun 🙃 ilginç bir yaklaşım onun yerine oyunun neden çöktüğünü bulup onu çözsek daha sağlıklı olmaz mı

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam millet mavi ekran alınca kalbine iniyor sen mavi ekran istiyorsun 🙃 ilginç bir yaklaşım onun yerine oyunun neden çöktüğünü bulup onu çözsek daha sağlıklı olmaz mı
Hocam onu çözmeyi çok denedim maalesef olmadı o yüzden olabilecek olana bakmak daha mantıklı gibi

Top Bottom