Arama sonuçları: *

1. Deep

Çözüldü✓ %9 sağlıkta HDD kurtarılabilir mi?

Kurtarılamıyor..... HDD'nin kutusunuda açtım ssd takma şansıda yok sada adaptörü vardır zannetmiştim
  2. Deep

bilgisayarım aniden kapanıyor.

En başta ısı değerlerini kontrol et (Sıvı soğutman varsa bazı sıvı soğutmaların pompaları arızalanabiliyor) sonra USB ile temiz bi format çek, birkaç yıldır kullanıyorsan gerekli olur performansın artar sistem rahatlar, sonra driverlarını güncelle (Bios Driverını güncellemesende olur riske gerek...
  3. Deep

Çözüldü✓ %9 sağlıkta HDD kurtarılabilir mi?

Merhaba 1TB Taşınabilir Toshiba Harddiskim var sağlığı %9 a düşmüş bilgisayara takınca açılmıyordu 4 saat sonra falan yüklendi açıldı içinde veri yok sorun çıkartıyor diye boşaltmışım ( Diskin ismini X yapmışım .d ) Sizce hayata döndürebilirmiyim? olmazsa içini açıp elimdeki sata SSD yi takıp...
  4. Deep

Virüs bulaştırdım ne yapmalıyım

Formattan sora tarattırayım 1746823518 Flash belleğe bulaştırma ihtimali varmı acaba bellek takılıydı
  5. Deep

Zaten pc'de önemli bir şey yok format attım 1746823239 Yeterli olurmu acaba
  6. Deep

Topaz Video Ai indireyim dedim GTA 5 ücretsiz misali bişey yaptım baya ortalık karıştı Görev yöneticisinde 10 20 tane bilmediğim uygulama var ekran gidip geldi falan 😬
  7. Deep

Yeni işlemciyle görüntü alamıyorum

Yeni bios pili taktım halen aynı 1746014166 Ekran kartını söktüm hdmi ile bağladım gene görüntü gelmiyor
  8. Deep

Harbiden saatiniz güncel değil uyarısı veriyordu Google acaba bios pili bittiği içinmi 1746012453 Ben bi pil alayım CR2032 imiş
  9. Deep

Onuda baya araştırdım destekliyor olması lazım
  10. Deep

Her parça kasada DP kablosu Ekran kartına takılı R3 3200G ile sistem çalışıyor Windows 11 kurdum bios update ettim ardından R5 5600G taktım görüntü gelmiyor
  11. Deep

Msi b320m a Pro max anakarta elimde birkaç ay önce başka bilgisayarımdan söktüğüm R5 5600G ve Rx580'i takacağım 1Tb'ta SSD ve Psu aldım 600W Eski işlemci R3 3200G İlk sistemi topladım görüntü alamadım bende eski işlemciyi takıp bios update yaptım yeni işlemciyi taktım gene görüntü gelmedi...
  12. Deep

R5 5600G Msi A320M-A Pro ile çalışır mı?

Keşke daha önce update etseydim eski işlemci yanımda değil bilgisayarcıya gidip update mi ettirsem
  13. Deep

R5 5600G Msi A320M-A Pro ile çalışır mı?

Sorunum görüntü alamıyorum Bios pilini çıkardım taktım Ramleri kontrol ettim tek denedim çift denedim yok olmadı sistem detaylarını yazıyorum. 2 tane bilgisayarda değiştirdiğim parçalardan 1 tane yeni bilgisayar çıkardım sistem şöyle İşlemci: Ryzen 5 5600G Anakart: Msi A320M-A PRO Ekran Kartı...
  14. Deep

C: Diskini tamamen D: ye nasıl taşırım?

C: Diskindeki verileri Windows ile beraber tamamen D: Diskine taşıyıp içinde hiçbirşey kalmamış C: Diskini başka bir bilgisayarda kullanmam lazım D: 2 TB olduğu için depolamayla alakalı bir sorun yaşmam (D: Diskini bölüp yeni C:diskini yeni oluşturduğum alana atıp ismini C: yapabilirim kafama...
  15. Deep

İşlemci Uyumsuzluk Sorunu Nasıl Çözülür?

Bios pilini söktüm düzeldi ( Bios pilini soketle takmışlar bulamamıştım gömülü falan zannettim 1744841483 Şöyle bişey siyah bide minnacık soket var sökerken tırnağım parmağımdan ayrılcaktı
  16. Deep

Bios güncel ve çalıştırdım 1744841117 Sağlam çalıştırdım
  17. Deep

Ramlerle oynarken bir anda görüntü geldi ama driver kurulu olduğu halde 60Hz den yukarı görüntü vermediği için özel çözünürlük oluştura bastım ekran gitti geri gelmedi kafama tüküriyim neden elledim ki başa döndük
  18. Deep

Windows'u sıfırladım ve r5 5600x i taktım bu sefer sistem tetik alıyor ama görüntü gelmiyor Kırmızı ışık yanıyor sönüyor sonra beyaz yanıyor. Ardından 2. Slot'a Ram takmayı denedim bu sefer Kırmızı ışıkla Beyaz ışık hiç yanmadı. Tek Ram'in slot'unu değiştirdim gene Kırmızı ışıkla beyaz ışık yanmadı.
  19. Deep

Elimde 3 tane işlemci var hangisini takarsam takayım sistem sadece 1 tanesiyle çalışıyor oda eski sistemdeki işlemci 3200G Bios güncel, İşlemcilerin arızalı olduğunu sanmıyorum 5600x birkaç ay öncesine kadar kullandığım bir işlemci,Psu'lar sağlam Ekran kartı sağlam RAM'ler sağlam başka sistemden...
  20. Deep

Ekran Kartı Takınca Sistem Neden Çalışmıyor?

Sorun çözülmedi 1744831816 Yeni konu açacağım 0'dan herşeyi güzelce yazacam soru işaretleri kalmasın diye 1744831832 En son ulaştığım sonuç şu 1744832040 3 tane işlemcim var 3200g, 5600x, 5600g ve 3060ti ekran kartım var. Sistem sadece 3200g ile tetik alıyor diğer işlemcilerle çalışmıyor Bios...
Geri