Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

RX 7700 XT 12 GB R5 7600 SIVI SOĞUTMALI Bİ SİSTEM FPS DROP

oyunlarda v-sync açıksa kapat bazen ondan olabiliyor.
  2. Demacia'lı Master Yi

Çözüldü✓ System 32 deki muhtemel virüs dosyaları

Rica ederim iyi eğlenceler.
  3. Demacia'lı Master Yi

Telefonda esed var bende o tarıyor ve temizliyor. Anti-virüs programın varsa sıkıntı olmaz.
  4. Demacia'lı Master Yi

Direk olarak diski biçimlendirip format atarsan düzelir.
  5. Demacia'lı Master Yi

İlk kurarken konu açtın mı blmiyorum fakat direkt bana gelseydin söylerdim. Normal xbox360 sürücüsü de çalıştırmıyor bu f710 u. Nedense sadece kablosuz sürücü kurulunca çalışıyor. Hissiyatı iyidir genel olarak geçmişe götürür ama fiyat olarak pahalı geliyor bana hep.
  6. Demacia'lı Master Yi

Ayrieten tekrar sürücü kuracaksan xbox360 kablosuz sürücüsü kurup yapman lazım bunu tanıtmak için pc kendi bulmuyor ise. Almadan önce keşke yazsaydın fiyat olarak en alınmayacak modeli almışsın. PS4 dualshock kolları var yan sanayi spider man lı falan ve gayet ergonomik onlardan önerirdim.
  7. Demacia'lı Master Yi

Hiç bu şekilde kapatmadan görev yöneticisinde micorosft un kapatılabilen yazılımları dahil her şeyi kapatıp dener misin?
  8. Demacia'lı Master Yi

Evet gizlediken sonra hepsini kapat. Kaldırdıktan sonra da yeniden başlat ondan sonra tekrar kapattığın hizmetleri geri açıp güvenli moddan çıkabilirsin. Böyle kalkması gerekiyor.
  9. Demacia'lı Master Yi

msconfig den microsoft hariç tüm hizmetleri kapat. Ardından tekrar başlat güvenli modda öyle kaldırabiliyor olman lazım.
  10. Demacia'lı Master Yi

Güvenli modda hem mrt ile hemde gridin soft ile tarat. Sonucu bekliyorum.
  11. Demacia'lı Master Yi

logitech ile alakalı ne varsa kaldır kardo sonra tekrar bak
  12. Demacia'lı Master Yi

Sahibindendeki ilanlar hakkında soru

Sıfırı ile aynı fiyattalar alınmaz. Ama yanlış anlama da senin gibi bunları ucuz görenler benim iştahımı kabartıyor adamlar benim laptop un 2.el olanını 30 a sattılar takip ettim. Piyasaya bakıp da alın 3060 12GB ı 5k ya almıştım 2 yıl önce.
  13. Demacia'lı Master Yi

İnternetim gidip geliyor

Hamachi gibi bir şey kurulu ise devre dışı bırak. Ardından ağ özelliklerinden dns i el ile gir tanımlanamyan ağ devam ederse tekrar otomatiğe çevir. Ardından modem arayüzünden direkt ip adresi ata ve dene. Bu da olmaz ise mrt ile tarama yapıp virüs var mı yok mu kontrol et. Sonucu bekliyor olacağım.
  14. Demacia'lı Master Yi

İnternetim gidip geliyor

ethernet sürücüsünü tekrar kur düzelir
  15. Demacia'lı Master Yi

PC ekranı oyun oynarken arada gidiyor

işte aynı mantık güç yetmediği için ekran gidip gelir ekran kartına güç yetmez çünkü reset atar çünkü statik yapar veya yine güç yetmediği için sistem otomatik restart atar.
  16. Demacia'lı Master Yi

Ondan oluyor büyük ihtimalle güç yetmediği için kapatır pc yi otomatik
  17. Demacia'lı Master Yi

psu yetersiz geldi bana.
  18. Demacia'lı Master Yi

Oyunlarda dram ışığı yanıyor

Büyük ihtimalle ekran kartı sürücünden kaynaklanıyor nedenini bilmiyorum bir ara bende de oldu format atınca düzeldi.
  19. Demacia'lı Master Yi

Oyunlarda dram ışığı yanıyor

anlık sıcaklık değerleri nelerdir?
  20. Demacia'lı Master Yi

Eski m2 Ssd yeni bilgisayarda boot etmiyor

Diskin imajını da alabilirsiniz hazır şu an kurulu ise ileride tekrar kurulum yaparken el rahatlatır.
Top Bottom