Neler Yeni

RX 7700 XT 12 GB R5 7600 SIVI SOĞUTMALI Bİ SİSTEM FPS DROP

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ömer faruk colak
ARKADASLAR NE YAPTIYSAM DÜZELMEDİ SİSTEMI SIFIR ALDIM APEX VALO GTA DETROİT VB OYUNLARDA SIKINTIM OLMADI ANCAK STEAM PUBG İNANILMAZ FPS DROP YIYOR 250 300 FPS ORTALAMASI VAR ANCAK 12 GÖRDÜGÜM BİLE OLDU CPU%100 GPU%85 90 CİVARI KULLANIYORUM HER SEYİ DENEDIM HALA AYNI . HA BİDE COLDWHİNE DA VAR EKRAN KARTINDA SİZCE DİREKT GARANTİYE YOLLAMILI MIYIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
oyunlarda v-sync açıksa kapat bazen ondan olabiliyor.

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ege Gül
ARKADASLAR NE YAPTIYSAM DÜZELMEDİ SİSTEMI SIFIR ALDIM APEX VALO GTA DETROİT VB OYUNLARDA SIKINTIM OLMADI ANCAK STEAM PUBG İNANILMAZ FPS DROP YIYOR 250 300 FPS ORTALAMASI VAR ANCAK 12 GÖRDÜGÜM BİLE OLDU CPU%100 GPU%85 90 CİVARI KULLANIYORUM HER SEYİ DENEDIM HALA AYNI . HA BİDE COLDWHİNE DA VAR EKRAN KARTINDA SİZCE DİREKT GARANTİYE YOLLAMILI MIYIM
hocam bu sorun sadece steam pubg de mi oluyor yoksa saydıklarınız dısında baska oyunlarda da oldu mu?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Rüveyda Akın
O sistemlerin tamamında ses sorunu var. Artık ekran kartlarını nerden temin ettiler bilmiyorum. Sistemi kim alırsa alsın her biri coilwhine var diye şikayet etti. FPS drop yeme sebebin gayet açık değil mi? Çok yüksek ayarlarda oynuyorsun. %100 CPU ne demek?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Uğur Çam
Hocam ayarları biraz düşüğe çek. Coil whineı soracak olursan ben sıfır 7800XT aldım şansıma onda çıktı. Hafif var ben de değişim isticem büyük ihtimalle yarın. Ama yapmazlarsa da sıkıntı yok oyun oynarken sesi unutuyorum bile.

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Adugan B
Hocam ayarları biraz düşüğe çek. Coil whineı soracak olursan ben sıfır 7800XT aldım şansıma onda çıktı. Hafif var ben de değişim isticem büyük ihtimalle yarın. Ama yapmazlarsa da sıkıntı yok oyun oynarken sesi unutuyorum bile.
Cwye değişim yapmıyorlar hocam çoğu yerde

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Uğur Çam

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Talat
pubg de mitrainin pc bile kasıyor bazen sen düşün

code_43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
kazım kandemir
hocam büyük ihtimal yüksek yada ultra ayarlarda oynuyorsunuz ilk önce onu düşürmeniz lazım sonra bilgisayar güç ayarı dengeli ise onu yüksek performans yapın umarım sorununuz çözülür

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Peki diğer oyunlarda durum nasıl? Performansından memnunsanız sistemin sorun Pubg oyununda olabilir. Yani 7700XT gibi güçlü bir ekran kartı ve 7600 işlemci Pubg'ye banamısın dememesi lazım fakat belliki oyunluk bir sorun.

Misal kendim 7800XT kullanıyorum. World of Warcraft oyununda 2023 yılında çıkmış olan Dragonflight ek paketinden beridir 7000 serilerine özel sinir bozucu bir bug var. DX 11 ya da DX12 hiç farketmiyor. Öyle ya da böyle oyun ya siyah ekrana düşüyor ya da çöküyor. Fakat WoW dışında hiç bir oyunda gram sorun yaşamadım 1 aydır.

Tek bir oyun üzerinden değerlendirme yapmak saçma olur, onu demek istiyorum. Siz Pubg'de, ben de WoW'da sorun yaşıyorum. Sorun AMD sürücülerinde olsa hiç bir oyunda rahat vermez sistem.Başka oyunlarda bir deneyin bakalım sisteminizi.

Bende ASUS Dual model kullanıyorum ve bende de çok yüksek yani 500fps üzeri diyeyim bazen duyuyorum Coil Whine ama sürekli kulaklıkta oynadığımdan duymuyorumki CW için değişim yapmıyorlar genelde.

Vatandaşın birisi forum donanım haber'de 4 kez 4090 ekran kartını garantiye gönderdiğini ama sorunun çözülmediğini anlatıyordu.

Yani 4 kez garantiye kart göndermekte nasıl bir kafaysa artık.. . 😑 En son hatırladığım EVGA bu konuda direkt değişim yapıyordu. Kriptocu tayfa sağolsun kartların içinden geçip sürekli değişim isteyince EVGA artık ürün değişimleri ile mücadele edemediklerini söyleyip komple çekilmişti piyasadan.

Son düzenleme:

butcher44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tayfun S
PC hocası GG13 aldım bende 7700 xt 7600 işlemci var
Gerçekten coil whine var kartta , valorant test için girdim menüde fps kısıtlamayı kaldırınca 1500 2000 fps lere çıkınca coil whine sesi geliyor ama normal oyun esnasında 650 fps civarı alırken ses falan yok o yüzden dert etmedim.
He bide zaten bu sistem 29.999 tl ye çıktı alan herkes asus dual serilerinde cw olabilceğini biliyodu ve bunu bilerek aldılar diyebilirim.

Rainbow six siege de ise ultra ayarlarda 350 fps ortalama alıyorum cpu sıcaklıgıda 60 65 derece arasında bu durum beni çok tatmin etti.
Cyberpunkta ise beklediğim performansı alamadım , 60 70 fps lerde HYPR RX açık, işlemci sıcaklıgı 75 e kadar çıkabiliyor.

Top Bottom