Arama sonuçları: *

1. D

Yetersiz bellek hataları

nerden bakabilirim o ayara acaba
  2. D

Yetersiz bellek hataları

fortnite oynarken veya valorant oynarken arkada chrome de bir video açıkken oyundan atıyor düşük bellek diyerek fortnite çok severim ama oyundan atmalarından dolayı silmek zorunda kaldım. ekran kartını mı değişmem lazım yoksa ram mi değişmem lazım bir türlü anlamıyorum veya bir ayar mı çekmem...
  3. D

Bir konu hakkında danışmak için açıyorum.

her zaman oynamıyorum ama arada girine çok rahatsız ediyor.
  4. D

Bir konu hakkında danışmak için açıyorum.

Şuanda kullandığım klavye de bazı tuşlarında sorunlar var sert basmam falan gerekiyor bazen bazenleri işlemiyor etmiyor falan sorunları var bunun yanında SSD kapasitem az ve pc açılırken minimum 30-40 sn bekliyorum ekranda ASUS yazıyor dönüyor yani. Sizce hangisini almalıyım elimde 1.5 - 2k...
  5. D

Çözüldü✓ Çok Acil Yardım Miner Virüsü Kaldırmak İçin

Kanka eğer adamlar virüs için uğraştıysa geçmiş olsun. Uygulamaları falan silince gitmez kesinlikle format atman lazım. Eğer dediğim gibi uğraştılarsa virüs için kendini .dll vb dosyaları arasına saklamıştır eğer böyle olduysa dediğim gibi 0 dan format atman lazım.
  6. D

Bulaşan virüs en fazla ne yapabilir, bilgilerime ulaştıysa nereden öğrenebilirim.

Kankam virüs silme diye bir şey yoktur öncelikle bunu bil. Eğer ki adamlar virüs için bu kadar uğraştıysa emin ol o virüs senin sistem dosyalarına bile bulaşmıştır ve ordan silmesi de çok zor hatta imksansız o yüzden en iyi çözüm 0 dan format (windows vs her şeyi silerek). Eğer ki silmezsen...
  7. D

PC açılırken çok fazla bekliyorum

Öneriniz için teşekkür ederim 1Tb olması ayrı güzel ailemle falan görüşüp alabilirim ama emin değilim çok sağ olun
  8. D

Asus Pro B550M-C 1703243402 Epey üzerinden bakmıştım M2 slotu var galiba ama sizde emin olun yine de
  9. D

Yani bütçe ne kadar ayırabilirim bilmiyorum fakat 1.5 dan fazla olmasın hatta daha aşağısında varsa çok iyi olur
  10. D

M2 ssd öneriniz var mı hocam eğer ki garanti vs bittiyse m2 alabilirim
  11. D

Tamamdır sağ olun yardım için halletmeye çalışacağım 1703243042 Peki M2 önerileriniz var mıdır yakında doğum günüm gelen parayla vs alırım belki aslında klavye almaktı amacım bu durum olunca klavye biraz bekleyebilir
  12. D

Aslında şu yüzden bilmiyorum pc hediye geldi kutu vs hiç bir şey yok elimde 1703241229 bu kadar beklemem normal mi sizce dün hiç bir şey yoktu bir anda oldu. gece indirmeye bıraktım r6 yı sabah annem kasanın üstündeki power tuşundan benden habersiz kapatmış sabah böyle oldu sonra dedim herhalde...
  13. D

Asus b550M-C 1703240735 Galiba yok emin değilim ama
  14. D

ben pc yi alalı neredeyse 1.5 sene oluyor hocam belki o yüzden olabilir bilmiyorum. Ve de çok oyun indirip silen birisiyim o yüzden düşmüş olmasın? Tam bilmiyorum ama ihtimaller bu olabilir
  15. D

sata ssd hocam 1703239965 1703239984 Durumu böyle ama çok geç açılıyor.
  16. D

Deneyeceğim hocam sağ olun ama virüs indirmiş olamam bilgisayarı alalı sadece 1 kere 3 hafta önce Rdr2 Türkçe yama indirdim ve bütün kontrollerini yaptım bir sıkıntı yoktu ama yine de cevaplar için teşekkürler
  17. D

Bugün sabah pc yi açarken çok fazla bekledim ekrana asus yazısı geliyor altında yuvarlak en az 40sn-1dk arası dönüyor. Bi ara açıldı dün akşam R6 indirmiştim 12gb yer kalmıştı ssd de r6 yı sildim tekrar kapat aç yaptım yine çok üzün süreler bekliyorum sorun nedir sizce? İlk kez böyle bir sorunla...
  18. D

Bilgisayarda fps drop sorunu

Yaklaşık 1 ay memleketteydim PC 1 ay kadar kapalı durdu ve açılmadı bugün geldim ve açtım fps droplar falan var bunları nasıl düzeltirim? 1690219477 valorantta normalde 500 lerde alırken şuan 300 ü zor geçiyorum ve de
  19. D

Bu bir virüs olabilir mi

Neye izin veriyorsunuz? Niçin izin veriyorsunuz? Ekranda hiç bir bilgi yok tıklamanızı önermem
  20. D

windows tam format atığımızda virusler silinir mi ?

Eğer ki Ekran kartı veya HDD ne bulaşmadı ise silinir kanka
Top Bottom