Arama sonuçları: *

1. Diavelin

Gamegaraj'da satılan DARK 5A-RTX4060 alınır mı ?

rami +16 daha alırsın sorunun çözülür 500 gbda oyun için az en az 1 tb ssd olsa daha iyi olurdu onun dışında güzel pc hayırlı olsun
  2. Diavelin

yazdığını yeni gördüm pc almadıysan hala şuan vatanda gece gündüz kampanyası var 7500F li 4060ti lı sistemi 25 küsürden satıyorlar kaçırma derim gündüz stoğu bitti akşam stoğu daha çıkmadı sanırsam PC Hocası paylaşıyor instadan ordan göz atabilirsin.
  3. Diavelin

7500F 4060 için fazla bir işlemci olmuş dengeli bir sistem kurulabilirmiş bunun yerine açıkcası bide 8 vram günümüzde yetersiz abdullahın bu konuda videosu var min 12 vramli bir cihaz tercih etmeni öneririm sana
  4. Diavelin

Sistem iyi ama sorun var

bios update yaptınız mı 1666396359 olayın darboğaz kısmına çok yanlış yönden bakıyorsunuz bu arada single core üzerinden mi darboğaz yiyor yoksa oyun gpu çok kullandırmayanda bir oyun olabilir veya fps kilitleyip ordanda aynı olay yüzünden gpu yüzdesinde düşüklük olabilir bunların...
  5. Diavelin

Sebepsiz Performans Düşüşü

msi afterburner olabilir ben şahsen nzxt cam kullanıyorum nzxt soğutmam var diye onun dışında genelde insanlar cpuid hwmonitor kullanıyor buna bakın isterseniz
  6. Diavelin

Anlam veremediğim performans düşüklüğü

daha önce açıp söktüyseniz garantisi zaten bozulmuştur ondan açıp deneyin ama umarım yapıştırmamışlardı sökülebilirdir diye umuyorum 1665867941 zarar olmaz hatta batarya ömrünüz uzar
  7. Diavelin

açılır açılmaz 59 sa fazla ben chrome gibi uygulamalarda gezerken 50-60 sandım ve fan %100 de se kesin ısınma sorunu var cihazı en yakın zamanda temizleyinm
  8. Diavelin

değerler normal duruyor
  9. Diavelin

temizlik yaptıktan sonra bence bir oyun testi yapın ona göre yardımcı olmaya çalışalım tekrardan
  10. Diavelin

bu kötü olmuş o zaman servisinize başvurun isterseniz aynı sorunu yaşayan bir başkası pili çıkararak sorunu çözmüş
  11. Diavelin

Sıcaklık değerleriniz nelerdir kontrol eder misiniz
  12. Diavelin

Pilinizde sorun olabilir pilinizi çıkarıp şarjdayken oyuna girip test eder misiniz
  13. Diavelin

Düşüncem şu U serisi işlemciler düşük frekansta çalışan bir işlemci serisidir zaten oyuna girdiğinde 30 dk sonra ısındığından ötürü cihaz frekans düşürüyor olabilir ve bundan ötürü FPS drop yiyor olabilirsiniz belkide
  14. Diavelin

Hangi oyunda fps drop yiyorsunuz
  15. Diavelin

asgari ücretle pc toplama

Yarı fiyatına 30k ya 3080 sistem yeter kendini boğazına kadar doldurma borçla sonra üzülürsün
  16. Diavelin

Sistem topluyorum belirttiğim parçalar uyumlu çalışır mı ?

uyumlu çalışır sorun yok
  17. Diavelin

Dar boğaz yapıp yapmadığını anlamıyorum yardım

darboğaz yok bu sistemde başka bir nedenden ötürü fps drop ve mavi ekran yiyorsundur
  18. Diavelin

VATAN İ3 12100F RTX 2060 SORUN

Intel Driver Support tarzında bi ismi olması lazım programın ordan işlemci driverı indiriyorsun anakart markası ne bide biosu güncellemeyi dene
  19. Diavelin

Antivirüs önerileriniz

bana göre tüm antivirüs yazılımları yer kaplayan uygulamalar windows defenderın yeterli olduğunu düşünüyorum
  20. Diavelin

Yeni PC yardım nolur

Ekran kartınız 8+8 değilse girişi tekinide takabilirsiniz diğeri boşta kalabilir
Top Bottom