Sebepsiz Performans Düşüşü

nfs paybackte görmüştüm bi kaç kere 95
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

t6 ultra veya perfan 120h düşünüyorum şuan ama param yok biriktiriyorum da kim bilir ne zamana
Alıcak olursanız kesinlikle t6 üzmez sizi.

Hocam sisteminiz çok ısınıyor ve bu yüzden işlemci kendisini korumak için performanstan kısıyor. Kasayı temizleyin ve termal macun sürün işlemciye. Sıcaklık değerleri düşecektir.

Alıcak olursanız kesinlikle t6 üzmez sizi.
alıcam uzun yıllar kullanmak istiyorum t6 nın ışıkları sabit ya çok kötü duruyor bir kere alayım bari iyisini alayım kafasındayım
perfan 120h rgb diye biliyorum gönlüm ondan yana

değerler normal duruyor
valla hocam açılır açılmaz 59 ile başlıyor bence normal değil bu arada stok fan %100 de olmasına rağmen

alıcam uzun yıllar kullanmak istiyorum t6 nın ışıkları sabit ya çok kötü duruyor bir kere alayım bari iyisini alayım kafasındayım

valla hocam açılır açılmaz 59 ile başlıyor bence normal değil bu arada stok fan %100 de olmasına rağmen
benim de öyle amd lerin genel problemi ısınması zaten 5600x kullanıyorum bende stokla.bakalım eğer para toplayabilirsem arkadaşın da söylediği modeli düşünüyordum yorumları gayet iyi

açılır açılmaz 59 sa fazla ben chrome gibi uygulamalarda gezerken 50-60 sandım ve fan %100 de se kesin ısınma sorunu var cihazı en yakın zamanda temizleyinm

açılır açılmaz 59 sa fazla ben chrome gibi uygulamalarda gezerken 50-60 sandım ve fan %100 de se kesin ısınma sorunu var cihazı en yakın zamanda temizleyinm
yav bu cretemp de bir değişik uygulamayı açıyorum 60 gösteriyor biraz bekliyorum uygulama en önde açıkken 44 e kadar düşüyor sonra birden 50 ye fırlıyor

varmı bildiğiniz dereceye bakmak için uygulama

yav bu cretemp de bir değişik uygulamayı açıyorum 60 gösteriyor biraz bekliyorum uygulama en önde açıkken 44 e kadar düşüyor sonra birden 50 ye fırlıyor

varmı bildiğiniz dereceye bakmak için uygulama
msi afterburner olabilir ben şahsen nzxt cam kullanıyorum nzxt soğutmam var diye onun dışında genelde insanlar cpuid hwmonitor kullanıyor buna bakın isterseniz

msi afterburner olabilir ben şahsen nzxt cam kullanıyorum nzxt soğutmam var diye onun dışında genelde insanlar cpuid hwmonitor kullanıyor buna bakın isterseniz
teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri