Neler Yeni

Sebepsiz Performans Düşüşü

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
nfs paybackte görmüştüm bi kaç kere 95
Mesaj otomatik birleştirildi:

t6 ultra veya perfan 120h düşünüyorum şuan ama param yok biriktiriyorum da kim bilir ne zamana
Alıcak olursanız kesinlikle t6 üzmez sizi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan İNAN
Hocam sisteminiz çok ısınıyor ve bu yüzden işlemci kendisini korumak için performanstan kısıyor. Kasayı temizleyin ve termal macun sürün işlemciye. Sıcaklık değerleri düşecektir.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Alıcak olursanız kesinlikle t6 üzmez sizi.
alıcam uzun yıllar kullanmak istiyorum t6 nın ışıkları sabit ya çok kötü duruyor bir kere alayım bari iyisini alayım kafasındayım
perfan 120h rgb diye biliyorum gönlüm ondan yana

değerler normal duruyor
valla hocam açılır açılmaz 59 ile başlıyor bence normal değil bu arada stok fan %100 de olmasına rağmen

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
alıcam uzun yıllar kullanmak istiyorum t6 nın ışıkları sabit ya çok kötü duruyor bir kere alayım bari iyisini alayım kafasındayım

valla hocam açılır açılmaz 59 ile başlıyor bence normal değil bu arada stok fan %100 de olmasına rağmen
benim de öyle amd lerin genel problemi ısınması zaten 5600x kullanıyorum bende stokla.bakalım eğer para toplayabilirsem arkadaşın da söylediği modeli düşünüyordum yorumları gayet iyi

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

açılır açılmaz 59 sa fazla ben chrome gibi uygulamalarda gezerken 50-60 sandım ve fan %100 de se kesin ısınma sorunu var cihazı en yakın zamanda temizleyinm

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
açılır açılmaz 59 sa fazla ben chrome gibi uygulamalarda gezerken 50-60 sandım ve fan %100 de se kesin ısınma sorunu var cihazı en yakın zamanda temizleyinm
yav bu cretemp de bir değişik uygulamayı açıyorum 60 gösteriyor biraz bekliyorum uygulama en önde açıkken 44 e kadar düşüyor sonra birden 50 ye fırlıyor

varmı bildiğiniz dereceye bakmak için uygulama

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
yav bu cretemp de bir değişik uygulamayı açıyorum 60 gösteriyor biraz bekliyorum uygulama en önde açıkken 44 e kadar düşüyor sonra birden 50 ye fırlıyor

varmı bildiğiniz dereceye bakmak için uygulama
msi afterburner olabilir ben şahsen nzxt cam kullanıyorum nzxt soğutmam var diye onun dışında genelde insanlar cpuid hwmonitor kullanıyor buna bakın isterseniz

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
msi afterburner olabilir ben şahsen nzxt cam kullanıyorum nzxt soğutmam var diye onun dışında genelde insanlar cpuid hwmonitor kullanıyor buna bakın isterseniz
teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,433
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom