Arama sonuçları: *

1. DracheN

Mavi Ekran AMD ve Mavi Ekran"LAR" tarafından saldırıya uğruyorum resmen

Yok 4 ram yerine 2 ram dual kullanırsan sorunların büyük ihtimalle azalacak.
  2. DracheN

Kesinlikle katılıyorum. 4 slot her zaman daha yüksek hataya meyilli.
  3. DracheN

Bu AMD'nin RAM'lerle arası hiçbir zaman iyi olmadı ya. Intel'de XMP 7200 MHZ bile sorun yaratmıyor. Ben R7 7800X3D kullanıyorum 6400 MHZ bile kullanamıyorum. 6000'de kullanıyorum.
  4. DracheN

Çözüldü✓ i9 14900K RTX3090OC 7200MHz 48GB RAM CS2 Atma problemi.

Hocam yanlış anlamazsanız R7 7800X3D sistem dizebilirdiniz aslında 14900KF çok fena ısınan ve güç tüketen bir işlemci. Ryzen ön bellek ve ileriye dönüklük açısından daha iyi olurmuş ben de düştüm aynı hataya bende de 14700KF var şu an, çok ısınıyor. Ama asla mavi ekran vs. almadım.
  5. DracheN

14700K ısınma sorunu

14700KF bende de fırın gibi çalışıyor bende bir de hava soğutma var fanları cayır cayır çalıştırıyor. :)
  6. DracheN

AM5 SİSTEMLERİN YAVAŞ AÇILMASI

Benim şahsi düşüncem EXPO hala oturmadı, sayısız BIOS güncellemesi çıkmasına rağmen stabilite yok. 6000 MHZ sınır. Belki B750'de çözerler ama şu an XMP 3.0'la ve Intel stabilitesiyle yarışamıyor AMD. He işlemci olarak daha performanslı mı evet ama %1 FPS'lerde de istenileni vermiyor bana kalırsa.
  7. DracheN

1080p monitörüm var 4060ti sizce uygun olur mu doğru işlemci yükseltmesi ile?

4070 kullanıyorum 1080P'de. Gelecek için 4060 Ti'da çok çok daha iyi bariz fark var aralarında. Uzun soluk için 4070 derim.
  8. DracheN

DDR5 Sistem siyah ekran sorunu(crash) nasıl çözerim?

Hocam ben bilerek B750 anakart bekliyorum, ilk seride net bir şekilde EXPO ve RAM, MHZ uyumsuzluğu mevcut. BIOS'la da çözülmedi.
  9. DracheN

DDR5 Sistem siyah ekran sorunu(crash) nasıl çözerim?

R7 7800X3D yanında hangi RAM'i kullanıyorsunuz hocam? Model?
  10. DracheN

ryzen 7 7800x3d rtx 3080 lol fps drop sorunu

sıcaklıklar ne durumda?
  11. DracheN

DA-G7 Sistemde yanık kokusu

Nasıl sorun yaratmayacakmış? Yeni aldığım, parasını ödediğim ürünü bana sorunsuz bir şekilde teslim etmek zorundalar. O yanık benim hatam veya sorunum değil. Kesinlikle böyle bir çözümü kabul etmeyin.
  12. DracheN

ASUS DUAL 4070 İÇİN DARBOĞAZ YAPMAYACAK İSLEMCİ ÖNERİSİ

https://forum.donanimarsivi.com/konu/i5-13600kf-rtx-4070-sistem-1080p-performansi.796105/#post-7427420
  13. DracheN

Çözüldü✓ TEBİLON BİLİŞİM REZİLLİĞİ

Bu nasıl bir boştu ya. Aklımı kaybettim okurken.
  14. DracheN

Oyunlarda 2-3 saniyelik donma oluyor

Hocam artık 8GB günümüzde çok sıkıntı. En önemlisi Single çalışıyor olması. Aynı model RAM'den bir adet daha alırsanız demek istediğimi anlayacaksınız. CS:GO, Valorant gibi oyunlarda oldukça yüksek FPS sıçraması yaşayacaksınız.
  15. DracheN

Oyunlarda 2-3 saniyelik donma oluyor

RAM 1x8 mi hocam?
  16. DracheN

PC geç açılma sorunu

AM5 sistemlerde geç boot olma sorunu var. Normal bir durum, BIOS güncellerseniz daha düşük süreler alabilirsiniz.
  17. DracheN

Cs 2 hiç akıcı değil

Oyunda optimizasyon sorunu mevcuttur muhtemelen. Veya SSD kaynaklı bir sorun da olabilir.
  18. DracheN

4090 ve i9 13900ks 1080p darboğaz

1080P'de imkansız RTX 4090 kullanmak.
  19. DracheN

Gaming gen tr servis rezaleti

Gaming.gen'den sistem alınmaz hocam, sorun yaşayan bir sürü insan var. Geçmiş olsun THH ve uğraşacağınız günler başlıyor maalesef.
Top Bottom