Neler Yeni

Gaming gen tr servis rezaleti

fruko.gzz

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar gaming gen trden 6 ekimde rtx 3070tili bir sistem aldım ve kusurluydu kusuru görüntü 2 saniyeliğine gidip geliyordu 2 hafta dolmadan teknik servise gönderdim teknik servis hiç bir soruna rastlamadık deyip geri gönderdi bana neyse dedim belki sorun monitördedir monitörüde yeni almıştım bu arada onuda gönderdim servise sorun olmadı bu sefer farklı monitörde denedim ondada sorun olunca sorunun kasada olduğunu anladım gene de hdmı da denedim görüntü vermeyi sonra gidip kaliteli dp kablosu aldım ondada aynı sorun oldu bu sefer ddu ile driverlerı falan güncelledim tekrar aynı şey olunca 2.kez gönderdim onlar format atıp bana geri gönderdi halbuki iade için göndermiştim ve bana eğer iade onaylanmaz ise sisteminiz geri gelip aynı sorun olursa sistemi direk iade alırız dediler sorun gene oldu şimdi aradım onları yok diyor bize gönderceksiniz öyle bir şey demedik deli ettiler beni ne yapmalıyım 24k para verdim boşa mı gitti yıllardır biriktiriyorum ne yapmalıyım?

sistem linki:

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
Hocam site mağdur ediyor baya kişiyi keşke forumda sorsaydınız bize

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
geçmiş olsun hocam bunu yazıp belirtmen bile benim için iyi bir şey bu siteden ne kadar makul fiyata da olsa almayacağım teşekkür ederim

fruko.gzz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsun hocam bunu yazıp belirtmen bile benim için iyi bir şey bu siteden ne kadar makul fiyata da olsa almayacağım teşekkür ederim
bencede hocam almayın kendinizi riske atmayın zaten bu ekonomide zor pc topluyoruz bir de böyle şeyler olunca insan kötü oluyor ama ben onlara ne yapacağımı bilirim

Geçmiş olsun dostum. Senin yıllarca biriktirdiğini firmalar umursamıyor. Direk thh ye o da olmazsa, tüketici mahkemelerine başvur. Sonuna kadar haklısın ayıplı kusurlu mal satıyorlar. Arkasını bırakma. Hiçbir masraf ödemezsin. Masrafı firmaya keserler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yazdığın sorunu her platformda dile getir. Şikayet var twitter gibi her yere yaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
facebook da modart ve pchocası grubuna da yaz

fruko.gzz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun dostum. Senin yıllarca biriktirdiğini firmalar umursamıyor. Direk thh ye o da olmazsa, tüketici mahkemelerine başvur. Sonuna kadar haklısın ayıplı kusurlu mal satıyorlar. Arkasını bırakma. Hiçbir masraf ödemezsin. Masrafı firmaya keserler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yazdığın sorunu her platformda dile getir. Şikayet var twitter gibi her yere yaz.
teşekkürler merak etme gözün arkada kalmasın

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Gaming.gen'den sistem alınmaz hocam, sorun yaşayan bir sürü insan var. Geçmiş olsun THH ve uğraşacağınız günler başlıyor maalesef.

Robius

80+ Bronze
Farklı prizde denediniz mi?

NightWish2434

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar gaming gen trden 6 ekimde rtx 3070tili bir sistem aldım ve kusurluydu kusuru görüntü 2 saniyeliğine gidip geliyordu 2 hafta dolmadan teknik servise gönderdim teknik servis hiç bir soruna rastlamadık deyip geri gönderdi bana neyse dedim belki sorun monitördedir monitörüde yeni almıştım bu arada onuda gönderdim servise sorun olmadı bu sefer farklı monitörde denedim ondada sorun olunca sorunun kasada olduğunu anladım gene de hdmı da denedim görüntü vermeyi sonra gidip kaliteli dp kablosu aldım ondada aynı sorun oldu bu sefer ddu ile driverlerı falan güncelledim tekrar aynı şey olunca 2.kez gönderdim onlar format atıp bana geri gönderdi halbuki iade için göndermiştim ve bana eğer iade onaylanmaz ise sisteminiz geri gelip aynı sorun olursa sistemi direk iade alırız dediler sorun gene oldu şimdi aradım onları yok diyor bize gönderceksiniz öyle bir şey demedik deli ettiler beni ne yapmalıyım 24k para verdim boşa mı gitti yıllardır biriktiriyorum ne yapmalıyım?

sistem linki:
hocam ekran kartını garantiye gönderebilirsin ilk 6 ayda oluşan sorunlarda ayıplı satılmış gibi değişim / iade / tamir yapıyor olmaları lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,649
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom