Arama sonuçları: *

1. E

Anakart değişimi sonrası sistemim açılmıyor

hocam kasa çalışıyor goruntu gelmiyor 1735491786 mouse ön panelde çalışıyor fakat klavyede hiç bi yerden tık yok
  2. E

Anakart değişimi sonrası sistemim açılmıyor

arkadaşlar merhaba anakartımı değiştirdim x570 vardı ram slotları arıza çıkardıgı için b450 aldım montajı yaptım ama pc açılmıyor yani goruntu gelmiyor klavye/mouse ışığı yanmıyor nerde hata yapmış olabilirim
  3. E

Bilgisayarım tek seferde açılmıyor

Bilgisayarimin power tuşuna bastığımda açılmıyor,3-4 kez power tuşuna basınca açılıyor neden olabilir?
  4. E

SİSTEM DRİVERLARI KURMA

Sence sistemin Yavaş acilmasi ve farenin kasarak çalışması normal mi.bu fare olayı ara sıra oluyor.
  5. E

SİSTEM DRİVERLARI KURMA

Biraz geç oldu kusura bakmayın R5 3600-X570 GAMİNG PLUS-ASUS DUAL RX 5700 EVO-balistik 8gb 2666mhz ram - seagate 500 gb HDD-wd240-spec delta
  6. E

SİSTEM DRİVERLARI KURMA

SİSTEMİ YENİ ALDIM FAKAT DRİVERLARI NASIL KURACAGIMI BİLMİYORUM BİRİ YARDIM EDEBİLİR Mİ? EDİT: capslock acık kalmıs kb
  7. E

mouse da delay

onceden bu yoktu iki ay kullanmadım sonra yeni siteme gecşnce bu problemle karsılastım
  8. E

mouse da delay

usta takıla takıla gidiyor
  9. E

mouse da delay

https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwiekoGJ0-3qAhXChdUKHeIvC5AYABAMGgJ3cw&ohost=www.google.com&cid=CAESQOD2_RcFQdEew2Pif1oNfB7kB0gD7QcoHIqzB2k3F0A4ciylezBuYgvgmoaCNOfaoNohSNb6T8A5zHEvDYVhaWs&sig=AOD64_0BoD2HoO7USmdNxWvNlOqH8SPiOA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwiK__iI0-3qAhWKMBQKHZDD...
  10. E

mouse da delay

mousemda delay var cs de 30 fps de oynuomususm gibi geliyor
  11. E

PC açılmıyor bu ekranda kalıyor

Ara sıra bu ekranda kalıyor ara sırada açılıyor 1595523681 Bu ekran
  12. E

Csgo blackbar kaldırma (AMD)

Sizce nasıl black bar kaldırabilirim lütfen yardım edin
  13. E

De boot hatası

Arkadaşlar bilgisayar 0 iki gündür uğraşıyorum fakat olmuyor deboot ledi yanıyor anakart üzerinde nasıl çalıştırabilirim bilgisayarımı?
  14. E

Boost ledi neden yanar

1050 ti. İlerde değişecek Carbide plus + 650 w psu Ram 8 GB 2666 MHz ilerde değişecek 1594241696 Knk harddisk eski PC m den kalma içinde de Windows vardı.
  15. E

Boost ledi neden yanar

Knk daha sıfır monte ettim acilmadi
  16. E

Boost ledi neden yanar

Biliyorum da nasıl duzeltcem
  17. E

Boost ledi neden yanar

Arkadaşlar sabahtan beridir uğraşıyorum bu boost menüye nasıl gireceğim ya da aktif hale getireceğim. Anakart msi x570 gaming plus İşlemci r5 360 1594240670 Suan PC çalışmıyor bios a zor girdim
  18. E

Anakart işlemciyi algılamıyor

Knk x570 dedim ama neyse
  19. E

Anakart işlemciyi algılamıyor

Pinler fln yamuk değil. Anakart msi x570 gaming plus İşlemci r5 3600 Psu 650w Corsair
  20. E

Anakart klavyeyi algılamiyor

Denedim fakat algılamıyor yani klavyeyle başlatınca görüntü gelmiyor 1594145019 Klavyeyi sonra takınca da klavyeyi algılamiyor
Top Bottom