önce anakart bios güncel değilse güncelleştirmen lazım. sonra otomatik kuruluyor driverler. ekran kartını kendi sitesine girip indirip kurmalısın. birde bazen chipsetler güncellenmiyor onları da anakartın sitesine girip indirebilirsin.SİSTEMİ YENİ ALDIM FAKAT DRİVERLARI NASIL KURACAGIMI BİLMİYORUM BİRİ YARDIM EDEBİLİR Mİ?
EDİT: capslock acık kalmıs kb
Anakartın marka modelini,ekran kartının ve işletim sistemini buraya yazarsan driverları konusunda yardımcı olmaya çalışırım.SİSTEMİ YENİ ALDIM FAKAT DRİVERLARI NASIL KURACAGIMI BİLMİYORUM BİRİ YARDIM EDEBİLİR Mİ?
EDİT: capslock acık kalmıs kb
Biraz geç oldu kusura bakmayınAnakartın marka modelini,ekran kartının ve işletim sistemini buraya yazarsan driverları konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
MSI MPG X570 GAMING PLUS anakartın bu ise gönderdiğim linkten chipsetini ve Lan driverlarını kurmalısın diğerlerini dokunma.Biraz geç oldu kusura bakmayın
R5 3600-X570 GAMİNG PLUS-ASUS DUAL RX 5700 EVO-balistik 8gb 2666mhz ram - seagate 500 gb HDD-wd240-spec delta
Sence sistemin Yavaş acilmasi ve farenin kasarak çalışması normal mi.bu fare olayı ara sıra oluyor.MSI MPG X570 GAMING PLUS anakartın bu ise gönderdiğim linkten chipsetini ve Lan driverlarını kurmalısın diğerlerini dokunma.
![]()
MPG X570 GAMING PLUS
Satisfying gamers with what they really need, MPG X570 GAMING PLUS is equipped with Extended Heatsink Design, Frozr Heatsink Design, Core boost, Lightning Gen4 M.2, M.2 Shield Frozr accessory, Game Boost, Turbo USB and MSI latest Dragon Center. Black andwww.msi.com
Ekran kartının marka modeli ASUS DUAL-RX5700-O8G-EVO ise aşağıdan gönderdiğim linki tıklayıp işletim sistemini seçerek driverini indirmelisin.
![]()
DUAL-RX5700-O8G-EVO Sürücüler & Araçlar | Ekran Kartı | ASUS Türkiye
ASUS Dual Radeon™ RX 5700 EVO, Eksen teknolojili fanları, 0dB teknolojisi, 2.7-slot tasarımı, DirectCU II ısı boruları, Auto-Extreme Teknolojisi, metal arka plaka, GPU Tweak II, ve 144 saatlik onay programı ile performans ve sadeliği geliştiriyor.www.asus.com
Normal değilSence sistemin Yavaş acilmasi ve farenin kasarak çalışması normal mi.bu fare olayı ara sıra oluyor.