Arama sonuçları: *

1. EgoistmanTR01

Bilgisayarım Aniden Donup Şöyle Çizgiler Çıkartmaya Başladı.

Ramleri bir ara çıkartıp takmıştım ve düzelmemişti. Komple işlemci dahil çıkartsam mı ki acaba? Memtest yapıyorum şimdi
  2. EgoistmanTR01

Bilgisayarım Aniden Donup Şöyle Çizgiler Çıkartmaya Başladı.

Öncelikle selamlar arkadaşlar uzun zaman sonra ilk konum ara vermiştim foruma :D . Son zamanlarda bilgisayarımda alttaki videolardaki (yükleyemedim) garip çizgiler çıkmaya başladı ve sık sık oluyor bilgisayarı kapatana kadar geçmiyor. Bunun sebebi nedir nasıl düzeltirim? Sistem: Amd Ryzen 3...
  3. EgoistmanTR01

Monitörde Çıkan Leke

Ölü piksel :(
  4. EgoistmanTR01

pc parçalarını sökmeden temizlemek

Al en yüksek sıcaklığa hem stress testi olur :oops: (!) En soğuk ayarda sökülebilen tüm kasa parçalarını çıkartıp üfleyin
  5. EgoistmanTR01

pc parçalarını sökmeden temizlemek

Kasanın panelini çıkarın ve bi fön makinesi ile tozlardan temizleyin sonra kuru bir bezle ekran kartı gibi parçaları hassas bir şekilde temizleyin.
  6. EgoistmanTR01

Bilgisayara bi anda bir şey oldu

Bişi olmamış
  7. EgoistmanTR01

Arkadaşımın Bilgisayarında Çıkan Çizgi

Birazdan bi televizyonda deneyip bana yazıcak
  8. EgoistmanTR01

Bazen gidip geldiğini söylüyor. Hdmi to Vga dönüştürücü kullanıyor ondan olabilir mi.
  9. EgoistmanTR01

Selam dostlar. Arkadaşımın ekranında bazı çizgiler çıktı bazen gidip geliyormuş. Fotoğrafı aşağıya ekliyorum. Tüm driverları güncel.
  10. EgoistmanTR01

Bilgisayarım aniden kapanıyor.

Hocam 70-71 derece hiç normal değil. Boşta kaç derece? Yüksek ihtimal ısınmadandır
  11. EgoistmanTR01

Bu Kabloyu Nereye Takacağım +

Hocam Bir dakika kasa müsait yerde değil çekicem ama şöyle söyliyeyim. JSPF1 gibi bir panele bağladım tüm girişler dolmuştu 1625001676 Bir dakika bakıp geliyorum hocam 1625002207 Hocam rgb kontrolcüsünde öyle bir giriş yok. Rgb kontrolcüsünü zaten sisteme bağladım kumanda ile...
  12. EgoistmanTR01

Bu Kabloyu Nereye Takacağım +

Dostlar Bugün İki tane sorunla karşılaştım. İkisi de kasanın kablolaması ile ilgili sorunlar. Birincisi: Bu kabloyu nereye takacağım? Anakartım B450 Tomahawk Max Bütün girişler çalışıyor bir tek bunu takıcak yeri bulamadım. İkinci Sorun: Kasamın Ön panelinde 3 tane usb var bir tanesi usb 3.0...
  13. EgoistmanTR01

Çözüldü✓ Bu Nedir ? Zararlı Mıdır ?

Nece yazıyor la orda tabikide zararlıdır. Galiba çince çinceyse yandın :D Virüs taraması yapın
  14. EgoistmanTR01

Çözüldü✓ PC Açıkken Şalter İndirildi

Hocam Güç kaynağın iyi ise bir şey olmamıştır.
  15. EgoistmanTR01

R5 5600X ve Asus Tuf B450 Plus Gaming Sistem Formattan Sonra Direkt Açılır mı?

Açılır tabikide Ama belki bios ayarları sıkıntı çıkartabilir.
  16. EgoistmanTR01

Oyun Taşırken Taşıma esnasında taşıma programını kapattım ???????

Düzeldiğine sevindim ama bir konuda anlaşalım. BU FORUMDAKİ TEK SCOFİELD BENİM!
  17. EgoistmanTR01

KONSOL MU BİLGİSAYAR MI?

Pcye tak joystick al sana konsol!
  18. EgoistmanTR01

Çok çaresiz kaldım lütfen yardım edin

Mouse modeliniz nedir?
Top Bottom