Bucaspor1928
80+
Görev yöneticisinde gördüm. Ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleme:
Evet tabii ki de normal durmuyorAlıntıyı görüntüle
Görev yöneticisinde gördüm. Ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
En Son İndirmiştim Malwarebytes'i 32 Adet Sorunlu Dosya Bulmuştu.Evet tabii ki de normal durmuyor
Malwarebytes indirip tarama yapınız.
En Son İndirmiştim Malwarebytes'i 32 Adet Sorunlu Dosya Bulmuştu.
Yahu 2 Adet Torrent Oyun Ve Beraberinde CMD Üzerinden Windows Etkinleştirmek Bir Formatı Mecbur Kılıyor Gibi
-Uygulamayı İndirdim. Dosyayı Taramak İçin Yapmam Gerekenleri Söylerseniz Sevinirim.
PUBG Mobile emülatörüydü sanırım bu. Emin değilim tam.Evet tabii ki de normal durmuyor
Malwarebytes indirip tarama yapınız.
Nece yazıyor la orda tabikide zararlıdır.Alıntıyı görüntüle
Yani emülatör bile olsa tırsardım bundan.PUBG Mobile emülatörüydü sanırım bu. Emin değilim tam.
Evet kılmış gibi.En Son İndirmiştim Malwarebytes'i 32 Adet Sorunlu Dosya Bulmuştu.
Yahu 2 Adet Torrent Oyun Ve Beraberinde CMD Üzerinden Windows Etkinleştirmek Bir Formatı Mecbur Kılıyor Gibi
-Uygulamayı İndirdim. Dosyayı Taramak İçin Yapmam Gerekenleri Söylerseniz Sevinirim.
Nece yazıyor la orda tabikide zararlıdır.
Galiba çince çinceyse yandın
Virüs taraması yapın
Sorun Yokmuş Malwarebytes Virüs Taraması Yaptım Tehdit Olarak Görmedi.Yani emülatör bile olsa tırsardım bundan.
Dosya taraması değil de direkt sistemi tara ayarlardan rootkit taramasını da aç mutlaka.
Tencent'ı kurunca geliyor.Alıntıyı görüntüle
Çok tehlikeli duruyorAlıntıyı görüntüle
İlginç...Alıntıyı görüntüle