Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600+RTX 4060 Sistemin Ne Kadar Eder?

Son zamanlarda çıkan hazır sistemleri pek takip edemedim o yüzden kesin bir şey söylemem zor. 18-19 olabilir.
  2. Emir Aydın

Kendini 32K'ya aldım diye şartlama. O fiyatın içerisinde monitör de var. Onu çıktığımız zaman 29K'ya almış oluyorsun. Piyasadaki diğer sistemlere oranla ekstra olarak 500 GB yerine 1 TB SSD kullanılmış ve ekstra olarak sıvı soğutma var. Ancak bu iki şey ikinci elde sistemin fiyatını pek...
  3. Emir Aydın

Söylediğim gibi aynı olmaması bir şey değiştirmiyor. Hatta gösterdiğim parçalar daha kaliteli sayılabilir. Linkini attığım Gigabyte B450M S2H mosfet soğutucusu sebebiyle sistemindeki Asus Prime B450M-K II'den daha iyi. Ram olarak Goodram'ınkini atmıştım ancak 50 TL fazlaya Gskill ram de var...
  4. Emir Aydın

Elindeki parçaların sıfır fiyatı önemli değil. Alıcının o paraya alternatifleri var mı yok mu o önemli. Seninkiyle hemen hemen aynı bir sistemi ikinci elden toplayalım. Ryzen 5 5600 = 2750 TL Rastgele B450 = 1700 TL Rastgele RTX 4060 = 9000 TL Rastgele 2x8 Ram = 1200 TL Kingston NV2 1 TB = 1750...
  5. Emir Aydın

RTX 4060 sıfır 11.500 TL'ye, ikinci elde ise 8500-9000 TL'ye bulunabiliyor. O şekilde hesaplamak lazım. Evet senin kartın modeli Asus Dual ancak giriş seviyesi kartlarda ona bakacak çok kişi bulamazsın. Isınmadığı için çok bir önemi olmuyor.
  6. Emir Aydın

Çözüldü✓ Ekran kartımda 6 pin var bende 8 pin var nasıl takabilirim?

Ayrılabileceği tek bir yer vardır. Şu kısımdan anlaşılır.
  7. Emir Aydın

Q6600 ile rtx4060ti uyumu

Güç kaynağı yetersiz kalacaktır.
  8. Emir Aydın

C diski ile D diski yer değiştirdi.

Sıralama ölçütünü değiştirmişsindir. Ada göre sırala düzelecektir.
  9. Emir Aydın

6+2 pini nasil birlestirebilirim ?

Düzgün bir anakart, sıkıntı yaşamazsın.
  10. Emir Aydın

Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor maalesef.
  11. Emir Aydın

Düzgün gözüküyor. Bunun dışında işlemci kullanımı yüksek gözüküyor sistemde virüs olabilir en son ne zaman format attın?
  12. Emir Aydın

Kablodan olduğunu sanmıyorum ancak yine de atabilirsin. Diğer konuda eski kartın varken de olduğunu söylemişsin o yüzden darboğaz yüzünden olduğunu da pek düşünmüyorum.
  13. Emir Aydın

Güç girişiyle bir alakası olduğunu sanmıyorum ancak fotoğrafını atabilirsen emin olabiliriz. Ekran kartının sürücüsünü kurdun değil mi?
  14. Emir Aydın

Hangi değer? Bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.
  15. Emir Aydın

Tam oturtamadıysan temassızlık yapıyor olabilir. Onun dışında aklıma bir şey gelmedi.
  16. Emir Aydın

Birleştirmene gerek yok elinle tutup aynı anda sokabilirsin.
  17. Emir Aydın

Ryzen 5 3600+RX 6600 1080P'de Darboğaz Yapar mı?

O tarz oyunlarda ne kadar iyi işlemci o kadar çok FPS diyebiliriz. Ryzen 5 3600+RX 6600 ile düşük ayarlarda minimum 200 FPS oynatır. Ekstrem bir seçim olarak Ryzen 7 5800X3D+RX 6600 kullansak yine ekran kartı %100 kullanıma ulaşmaz ancak rahatlıkla 500-600 FPS'leri görür. Yani Valorant'ta ekran...
  18. Emir Aydın

Ryzen 5 3600+RX 6600 1080P'de Darboğaz Yapar mı?

Darboğaz olmaz gayet güzel bir ikili.
  19. Emir Aydın

RX 460 ile Furmark Testinde Aldığım Değerler Normal mi?

Son sürücüyü kurdun mu? Q9550 birazcık darboğaz yapıyor olabilir bazı oyunlarda, o yüzden GPU kullanımının inip çıkması normal sayılabilir. Oyundan atma sorunu hangi oyunlarda oluyor?
  20. Emir Aydın

RX 460 ile Furmark Testinde Aldığım Değerler Normal mi?

Furmark testindeki FPS pek önemli değil. RX 460 için ağır bir test olduğu için düşük FPS göstermesi normal diyebiliriz. Furmark testindeki amaç kartı ağır yük altına sokup bir sıkıntı olup olmadığını görmektir, aynı şekilde yük altındaki sıcaklığına da bakılır. Örneğin bazı sorunlu kartlar boşta...
Top Bottom