O zamanda kart tam performans vermiyor cp giriyorum mesela klavye yanıp sönüyor geri geliyor sonra bios a giriyorum 5 fps oluyor garipelinle birleştirip pine soksan bile olur oturtmak zorunda degilsin ben öyle yapıyorum
Az önce birleştirmeden taktım yukaridaki olay başıma gelmedi bir türlü cozemedimElinle tutup itekleyeceksin, her PSU'da pin yok maalesef
bence onda farklı bir sorun varO zamanda kart tam performans vermiyor cp giriyorum mesela klavye yanıp sönüyor geri geliyor sonra bios a giriyorum 5 fps oluyor garip
Tam oturtamadıysan temassızlık yapıyor olabilir. Onun dışında aklıma bir şey gelmedi.Az önce öyle yaptım fakat dediğim olay oldu farklı bir sorun mu var acaba?
Bi kasayi yatırıp iyice bastırayim o zamanTam oturtamadıysan temassızlık yapıyor olabilir. Onun dışında aklıma bir şey gelmedi.
Yoksa böyle bir değerin mümkünatı yok benceTam oturtamadıysan temassızlık yapıyor olabilir. Onun dışında aklıma bir şey gelmedi.
Hangi değer? Bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.Bi kasayi yatırıp iyice bastırayim o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yoksa böyle bir değerin mümkünatı yok bence
İşlemci %90'a kadar çıkıyor CP'de şimdi kabloyu tekrardan kasayı yatırıp iyice bastırıp taktım öyle deneyeceğimHangi değer? Bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Anlık olarak değer 40W'a iniyor GPU'da ve FPS bi anda 50 ye kadar düşüyor bir sorun var gibiHangi değer? Bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.