Arama sonuçları: *

1. E

Yeni kurduğum sisteme görüntü gelmiyor

Aynı sorunu bende yaşadım vatan bilgisayara götürdüm orda şak diye açıldı meğerse monitörün DP yuvasi bozulmuş 3 gün kafayı yemiştim 1725139064 Eğer ki DP kablosu kullanıyorsan hdmı kullan veya tam tersi yap bir dene
  2. E

Çözüldü✓ ekran görüntüsünü whatsapp a atınca ekran yırtılması gözüküyor

1. sinde kimse bakmadı maalesef yenisini açmaya karar verdim
  3. E

Çözüldü✓ ekran görüntüsünü whatsapp a atınca ekran yırtılması gözüküyor

HDMİ kablosu değişti bence ya monitörde sıkntı var yada ekran kartından anlayamadım
  4. E

Ekran görüntüsünü whatsapp a atınca görüntü bozuk çıkıyor

Merhaba kendimde bişey gözükmüyor fakat whatsapp dan atınca gözüküyor yardım edermisiniz?
  5. E

Kasa çalışıyor görüntü gelmiyor

Ben DP kablosuyla çözmüştüm şimdide monitör arızalandı aynı problemi yaşıyorum yeni monitör sipariş verdim
  6. E

DP kablosu elinizde varsa DP deneyin 1725119910 Ve ekran kartını tam oturtabildinizmi çıt diye bir ses geldimi takarken
  7. E

Hdmı mi kullanıyorsun yoksa DP mi
  8. E

Ekran açılıp kapanıyor

Asus tuf dual 3060 OC V2 1724869470 3 gündür çok uğraştırdı acaba dedim ekran kartından dolayımı DP kabloyla bağlıydı 4 gün önce pc bi anda açılmadı sonra DP den hdmi e geçtim böyle problem oldu
  9. E

Alt tab attığımda bilgisayar donuyor

Win 11 mi kullanıyorsun?
  10. E

Ekran açılıp kapanıyor

merhaba sorun bu videodadır: 2.hdm yuvasına taktığım zaman böyle oluyor fakat 1. hdmi yuvasına taktığım zaman arada sırada git gel yapıyor problem nedir anlayamadım(yeni kablo aldım ve ramleri vs temizledim) bios update de yapıldı
  11. E

Bilgisayar çalışıyor fakat ekran yok(no signal)

https://www.itopya.com/aoc-238-q24g2abk-165hz-1ms-hdmi-dp-adaptivesync-qhd-ips-gaming-monitor_u23608 bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl
  12. E

İmposter i buldugumu ümit ediyorum monitör galiba 1724834492 Cünki şuan TV den deniyorum ve ekranda git gel olmuyor ve karincalanmada olmuyor
  13. E

Evet, Monitörün ekstra kablosu var fişe takılı
  14. E

Aceba monitordemi kaynaklı 1724783540 Veya ekran kartı driverlar mı sıkıntılı
  15. E

W11 in hala çok sorunu var kullanılacak derecede degil 1724782988 Ekran sürekli git gel yapıyor şaka gibi yine ve yine en son monitörü yumruklayacagim
  16. E

Yok sadece ekran hafif git gel yapıyor galiba w11 ile alakalı w10 a geri döndüm suanlik bişey yok gibi
  17. E

Aynen öyle bide bu ekran gidip geliyor onu nasıl cözerim
  18. E

3 hdmı kablosu ve 2 DP bozuk çıktı vatandan hdmı aldım denedim oldu... 1724780416 Şaka gibi ya nasıl bozulabilir anlayamadım
Top Bottom