Neler Yeni

Bilgisayar çalışıyor fakat ekran yok(no signal)

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan Doğan
Merhaba bu sorun dün oluştu sabahtan hiçbir şeyi yoktu ne olduysa akşam oldu ramleri soktum temizledim olmadı ekran kartını çıkardım denedim olmadı ramleri tek tek denedim olmadı bios pilini çıkardım olmadı farklı bir monitör denedim olmadı 2 farklı hdmı ve DP denedim olmadı yardım edebilirmisin

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
haiko haikoloji
3 hdmı kablosu ve 2 DP bozuk çıktı vatandan hdmı aldım denedim oldu...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka gibi ya nasıl bozulabilir anlayamadım
Desene tezgahı iyi yere kurmuşlar...
Hep mi böyle kablo satın aldıracak bu kart. Oysa biz Asus' u çok severdik

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan Doğan
Şu Win11 rayına oturmadan Windows 12 tahta yerleşecek gibi sanki. Herkeste aynı bu şekilde sorun.
W11 in hala çok sorunu var kullanılacak derecede degil

Şu Win11 rayına oturmadan Windows 12 tahta yerleşecek gibi sanki. Herkeste aynı bu şekilde sorun
Ekran sürekli git gel yapıyor şaka gibi yine ve yine en son monitörü yumruklayacagim

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
haiko haikoloji
Ben de aylardır Win11 kullanıyorum. Bir türlü bozamıyorum sistemi. Şu forumda bakıyorum herkes nasıl da bozuyor; ben bir türlü başaramadım. Her şey stabil bende. Bir bozulsa da Win10 veya Linux' a geçsem diyorum; bozulmuyor bir türlü :D

Ekran sürekli git gel yapıyor şaka gibi yine ve yine en son monitörü yumruklayacagim
Elinde tek monitörse yapma derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan Doğan
Ben de aylardır Win11 kullanıyorum. Bir türlü bozamıyorum sistemi. Şu forumda bakıyorum herkes nasıl da bozuyor; ben bir türlü başaramadım. Her şey stabil bende. Bir bozulsa da Win10 veya Linux' a geçsem diyorum; bozulmuyor bir türlü :D

Aceba monitordemi kaynaklı

Veya ekran kartı driverlar mı sıkıntılı

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
haiko haikoloji
Monitör kendiliğinden kapat/aç mı oluyor? Bir de monitör enerjisini prizden mi; yoksa kasa üzerindeki PSU' dan ortak mı alıyor?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan Doğan
Monitör kendiliğinden kapat/aç mı oluyor? Bir de monitör enerjisini prizden mi; yoksa kasa üzerindeki PSU' dan ortak mı alıyor?
İmposter i buldugumu ümit ediyorum monitör galiba

Cünki şuan TV den deniyorum ve ekranda git gel olmuyor ve karincalanmada olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom