Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ RTX4070super fps drop

Aynı olay bende de var 1080 p de oynuyordum 2k ya geçince cillop gibi oldu
  2. E

Hazır sistemimi farklı güç kablosuyla çalıştırsam olur mu?

Aynısı bana oldu monitörün güç kablosuyla çalıştırdım bir sorun olmaz bence
  3. E

acil yardım ekranım donuyor.

Oynarken donma yaşadığın oyun valo mu
  4. E

4060'Lı Sistemim Aniden Donuyor

Aynı sorun bende de var valodan kaynaklı
  5. E

Aşırı yüklenimden kısa devre sorunu

Monitör de git gelin sebebi budur ama değil mi
  6. E

Aşırı yüklenimden kısa devre sorunu

sistemim daha geçen gün geldi monitörü falan taktık ama saatte 1 siyah ekran gidip geliyor ekrana ama 2 saniyeliğine falan sonra düzeliyor kaldığı yerden neden olduğunu düşünürken aklıma bir şey geldi size de sormak istedim şimdi benim kasa monitör bir de buzdolabı aynı 3 lü prize bağlı buna...
  7. E

Görüntümde Yırtılmalar oluyor..

Allah affetsin başlığı çok yanlış okudum dedim ne oluyor
  8. E

PC sürekli drop sorunu

bildiğim kadarıyla işlemcin dar boğaza sebep oluyor 1682161210 İ5 3470 yerine sistemine yakında en kötü olarak i3-12100f alırsan bence sorun çözülür
  9. E

Yeni aldığımız masaüstü bilgisayarlar da internet ile alakalı sorun oluyormu

Anladım teşekkür ederim içimde bi soru işareti kalmıştı oda gitti sağolun
  10. E

Aldığınız ürünün linkini atma şansınız varmı acaba
  11. E

Anladım çok sağol peki illa ki sadece çözüm kablomu başka bir yöntem yokmu 1679952973 https://www.gaming.gen.tr/urun/113291/annadeniz-chat-intel-i3-12100f-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews Mesela bu bilgisayarda yok sanırım
  12. E

Arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum rtx3060 lı bir sistem bu konularda biraz cahilim kusura bakmayın geçen forumda gördüm birisi yeni bilgisayar almış ve internete bağlanmıyormuş bilgisayar biriside yazmış ki işte anakartınız Wi-Fi desteklemiyor yok tarzı bir şey yazmış böyle bir durum...
Top Bottom