Neler Yeni

Yeni aldığımız masaüstü bilgisayarlar da internet ile alakalı sorun oluyormu

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Emirhan
Arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum rtx3060 lı bir sistem bu konularda biraz cahilim kusura bakmayın geçen forumda gördüm birisi yeni bilgisayar almış ve internete bağlanmıyormuş bilgisayar biriside yazmış ki işte anakartınız Wi-Fi desteklemiyor yok tarzı bir şey yazmış böyle bir durum cidden varmı yani aldığım bilgisayarda internete bağlanamayacaksam ne işime yarar ki o olayı tam anlamadım yardımcı olursanız sevinirim dediğim gibi bu konularda çok cahilim kusuruma bakmayın.

Undone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samet Tekin
Wifi desteklemeyen anakartlarda ethernet kablosu kullanılır. Ethernet kablosunun bir ucu modeme bir ucu bilgisayara takılır. Wifi den daha kesintisiz bir internet deneyimi sunar kablolu tavsiye ederim. Ama modemden kasaya kablo çekmek istemiyorsan Wifi destekli bir anakart alabilirsin. Wifi destekli anakartların çoğunun isminde wifi ibaresi geçer B650 Wifi gibi.

mameti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan Şahin
Anladım çok sağol peki illa ki sadece çözüm kablomu başka bir yöntem yokmu
Hocam anakart wifi desteği yoksa wifi kartlar sonradan ekleniyor anakarta yada wifi dongle var USB den takıyorsunuz wifi geliyor bu seçenekleri de kullanılabilirsiniz. Ben kendim USB den takılan aldım suanlik fena değil ama ömrü uzun oluyor mu bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anakart wifi desteği yoksa wifi kartlar sonradan ekleniyor anakarta yada wifi dongle var USB den takıyorsunuz wifi geliyor bu seçenekleri de kullanılabilirsiniz. Ben kendim USB den takılan aldım suanlik fena değil ama ömrü uzun oluyor mu bilmiyorum.
Aldığınız ürünün linkini atma şansınız varmı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım teşekkür ederim içimde bi soru işareti kalmıştı oda gitti sağolun

mameti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan Şahin
Aldığınız ürünün linkini atma şansınız varmı acaba
Hocam ben Amazondan aldım Bluetooth+ wifi var Bluetooth çok test edemedim sesi fena değil ama sanki arada kopuyor mu anlamadım ama wifi den memnunum linki şu
WiFi Dongle 1300 Mbps, Bluetooth 5.0 Verici Alıcılı WiFi Adaptörü 802.11 AC Çift Bant 5 GHz/2.4 GHz Hızlı USB 3.0 Yüksek Kazançlı Anten Bilgisayar Ağı Kablosuz Adaptör Windows Mac Linux'u Destekler https://www.amazon.com.tr/dp/B08M37KWZV?ref_=cm_sw_r_apann_dp_TFS42J59TV3WHQXHWK0S

Zalımo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zaniolo
Abdullah kardeşimin tavsiye ettiğini aldım ben bayaa memnunum ac1200

Top Bottom