Arama sonuçları: *

1. E

Monitöre Görüntü Gelmiyor, Yardım Lütfen

https://forum.donanimarsivi.com/posts/9385896/
  2. E

Gta V donma sorunu sebebi

Gta5 140 fps üstüne çıktığında drop yapıyor. Fps sabitle 140ın altına düzelecek.
  3. E

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

Dostum 2 ram yerine sana tek ram 8 taktım haberin olsun daha iyi oldu.
  4. E

5600 yük altında 74 derece normal mi ?

OC lu Ryzen 5 5600 kullanıyorum 240 mm sıvı soğutma ile 70 dereceyi geçtiğini görmedim.
  5. E

Yanlış ürün gönderiminde durum nasıl işler?

İleride garanti için problem yaşadığında faturanda bu ram gözükmeyecek dolayısıyla işlem sağlamayacaksın. Uzun vaadede problem bu olur. Yüksek ihtimalle depo sayımında eksik çıkacağı için bunu toplayan arkadaştan kesecekler ücretini. Eğer seri kodlu barkodlama sistemi mevcut ise yapan yer senin...
  6. E

Kedim Bilgisayarımın Üstüne İşedi

İyice kuruladıktan sonra bu sistemde çalışır :D
  7. E

Cs2 alt tab sorunu yaşıyorum

Yüksek ihtimalle 1920x1080 olan ana çözünürlüğün oyundayken 4:3 xxxxXxxxx Formata döndüğü için takılma yaşıyorsun. Ana çözünürlüğünü oyun çözünürlüğün ile aynı yaptığında sorun çözülecektir yüksek ihtimalle. 1730298828
  8. E

Mutlu haberi ver unutma merak ettim :D
  9. E

Kötü olmuş öncelikle geçmiş olsun. Kedi idrarının asidik yapısı nedeniyle bazı yerlerde oksitlenme olabilme ihtimali var. Ama güzelce temizlendikten sonra bir şey olacağını sanmıyorum. Sebebi ise bilgisayar parçalarını iyice kuruladıktan sonra su ile yıkasanızda bir şey olmaz.(Yapmayın sadece...
  10. E

Çözüldü✓ i7 14700KF Boşta ve oyunda yüksek sıcaklıkta çalışıyor.

Evet hocam çok yüksek ihtimalle. Pompa arızası devirdaim yapmıyor gibi gözüküyor. (Eğer montaj doğru yapıldıysa.) Soğutucu bakırın üstündeki jelatini çıkardınız umarım ben de daha önce bir çok montaj yapmama rağmen böyle hata yapmıştım :)
  11. E

Asus prime b550 anakart ve Ryzen 5 5600 işlemci Overclok yardım

550M ile 5 5600 , sıvı soğutucu var yapmaya değmeyecek bir fark gördüm stok hale çevirdim.
  12. E

Format atmak istiyorum, yardım lazım

Merhaba bir sıkıntı çıkmaz. 3. parti uygulamalar ile driver güncellemesi yapmadığın sürece sıkıntı çıkmaz.
  13. E

Laptop fan temizliğini nasıl yapabilirim ?

3500₺ mı :D haftada 5 6 kişi şunu kabul etse ne güzel .d
  14. E

Görev yöneticisinde bilmediğim uygulamalar

Kaynağı belirsiz. Revo Unistaller gibi programlar sayesinde başlangıç kısmını devre dışı bırakabilir ve silebilirsin. Tavsiyem bunu yap.
  15. E

bilgisayarı her açtığımda şu hata ile karşılaşıyorum ?

Görev Yöneticisi/Başlangıç kısmının ekran görüntüsünü atar mısın ? 1713863820 CMD yönetici olarak çalıştırıp. sfc /scannow komutunu yaz bekle tamamlanmasını.
  16. E

Çözüldü✓ Yandan Çıkan Windows haberler Sekmesi Nasıl Kapanır İş Ortasında Çıkıyor

Görev çubuğu sağ tıkla >haberler ve ilgi alanları>kapat.
  17. E

Bilgisayar fazla ısınıyor cs 2 oynarken bile arada kasıyor

Garip bir durummuş. Oyundayken sisteminin sıcaklık/kullanım değerlerini kontrol etmeni öneriyorum. Sistemde kullandığın psu kaç w ?
  18. E

Anakart İp Adresi Resetleme değiştirme

hwid spoofer bul
  19. E

İnternet hızım 1000 MBPS Olmasına rağmen chrome'da 1 mbps

Steam vb. sitelerde yavaşlık gördüğün an modemini yeniden başlat düzelecek.
  20. E

İnternet hızım 1000 MBPS Olmasına rağmen chrome'da 1 mbps

https://docs.google.com/file/d/0B1MVW1mFO2zmZHVRWEQ3Rkc3SVE/view?resourcekey=0-u7mAvVbthYAG-_oxzMKz3Q Buradan dosya indirmeyi dene. İndirdiğin dosya test dosyasıdır içeriğini açma. Daha stabil ve hızlı bir indirme yapmak istersen İnternet Dowloand Manager indirip bunun ile birlikte dosya...
Top Bottom