İndirdiğin yer ile de alakalı olabilir bu durumİnternetim 1000 mbps speed testden kontrol ediyorum hatta steamden oyun indirirken 800 mbps alıyorum ama chrome'da bir dosya indirirken 1200 Kb alıyorum yani 1 mbps (paralel indirme aktif) nasıl düzeltebilirim?
Düzeltilecek bir şey yok. Chrome'da siteler sana belli bir indirme hızı verir. Yani o sitenin limiti neyse saniyede o kadar megabit indirip yükleyebilirsin. Bunu hızlandırmak için IDM (Internet Download Manager) kullanabilirsin. Aynı anda dosyanın farklı kısımlarını toplamda aynı anda 32 kere indirerek sonra dosyayı birleştiriyor. Yani indirme hızın destekliyorsa ki destekliyor hızını 32 kata kadar arttırabilir.İnternetim 1000 mbps speed testden kontrol ediyorum hatta steamden oyun indirirken 800 mbps alıyorum ama chrome'da bir dosya indirirken 1200 Kb alıyorum yani 1 mbps (paralel indirme aktif) nasıl düzeltebilirim?
IDM'yi deneyeceğim teşekkür ederimDüzeltilecek bir şey yok. Chrome'da siteler sana belli bir indirme hızı verir. Yani o sitenin limiti neyse saniyede o kadar megabit indirip yükleyebilirsin. Bunu hızlandırmak için IDM (Internet Download Manager) kullanabilirsin. Aynı anda dosyanın farklı kısımlarını toplamda aynı anda 32 kere indirerek sonra dosyayı birleştiriyor. Yani indirme hızın destekliyorsa ki destekliyor hızını 32 kata kadar arttırabilir.
Rica ederim, bir aylık deneme süresi sunuyor o bittiğinde eğer parayla orijinalini satın almak istemezseniz. FDM (Free Download Manager) adlı uygulamayı deneyebilirsiniz. Ben güncel olarak onu kullanıyorum sadece çok ufak kırpılmış versiyonı.IDM'yi deneyeceğim teşekkür ederim