Neler Yeni

İnternet hızım 1000 MBPS Olmasına rağmen chrome'da 1 mbps

SeryXS

80+ Bronze
İnternetim 1000 mbps speed testden kontrol ediyorum hatta steamden oyun indirirken 800 mbps alıyorum ama chrome'da bir dosya indirirken 1200 Kb alıyorum yani 1 mbps (paralel indirme aktif) nasıl düzeltebilirim?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İnternetim 1000 mbps speed testden kontrol ediyorum hatta steamden oyun indirirken 800 mbps alıyorum ama chrome'da bir dosya indirirken 1200 Kb alıyorum yani 1 mbps (paralel indirme aktif) nasıl düzeltebilirim?
İndirdiğin yer ile de alakalı olabilir bu durum

SeryXS

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CVaRy

80+
Paketlerde Her Zaman Düşüş Olur Ama 200 Mbps Normal Değil. Müşteri Hizmetleriyle iletişime Geçin.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Düzeltilecek bir şey yok. Chrome'da siteler sana belli bir indirme hızı verir. Yani o sitenin limiti neyse saniyede o kadar megabit indirip yükleyebilirsin. Bunu hızlandırmak için IDM (Internet Download Manager) kullanabilirsin. Aynı anda dosyanın farklı kısımlarını toplamda aynı anda 32 kere indirerek sonra dosyayı birleştiriyor. Yani indirme hızın destekliyorsa ki destekliyor hızını 32 kata kadar arttırabilir.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım

Buradan dosya indirmeyi dene. İndirdiğin dosya test dosyasıdır içeriğini açma. Daha stabil ve hızlı bir indirme yapmak istersen İnternet Dowloand Manager indirip bunun ile birlikte dosya indirmeni öneririm.
1000Mbps internet paketim var IDM ile saniyede 120mbps indirme yapabiliyorum.

SeryXS

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzeltilecek bir şey yok. Chrome'da siteler sana belli bir indirme hızı verir. Yani o sitenin limiti neyse saniyede o kadar megabit indirip yükleyebilirsin. Bunu hızlandırmak için IDM (Internet Download Manager) kullanabilirsin. Aynı anda dosyanın farklı kısımlarını toplamda aynı anda 32 kere indirerek sonra dosyayı birleştiriyor. Yani indirme hızın destekliyorsa ki destekliyor hızını 32 kata kadar arttırabilir.
IDM'yi deneyeceğim teşekkür ederim

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
IDM'yi deneyeceğim teşekkür ederim
Rica ederim, bir aylık deneme süresi sunuyor o bittiğinde eğer parayla orijinalini satın almak istemezseniz. FDM (Free Download Manager) adlı uygulamayı deneyebilirsiniz. Ben güncel olarak onu kullanıyorum sadece çok ufak kırpılmış versiyonı.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Steam vb. sitelerde yavaşlık gördüğün an modemini yeniden başlat düzelecek.

Top Bottom