Arama sonuçları: *

1. Emocan2214

Termal Macun değişikliği sonrası PC açılmıyor

@brsokcu @ardadesu yanıtlar için sağolun arkadaşlar bir bilgisayarci aracılığıyla hallettim işi,işlemcinin kısa devre yapmış olduğunu söyledi.
  2. Emocan2214

Termal Macun değişikliği sonrası PC açılmıyor

Kurumuş olan termal macunumu bir hafta önce falan silip macunsuz devam etmek zorunda kalmıştım bir süre. Bugün elime mx-4 macun geçtiği gibi kullandım,ne taştı ne eksik oldu ne de fazla ama parçaları taktigimda pc açılmadı. Ramler dahil her şeye güç geliyor, ama klavye mouse ve görüntü...
  3. Emocan2214

Al Suite 3 kurarken hata alıyorum

Windows güncellemesinden sonra Al Suite 3'te hata alıyordum orijinal uninstaller ile kaldırdım,son sürümü yükledim ama setup'a tıklayınca böyle bir hata alıyorum nasıl çözebilirim 1655666341 ardından bunu alıyorum
  4. Emocan2214

HP logosu geldikten sonra boş ekranda kalıyor

Hocam nasıl format atabilir onu merak ediyorum logodan sonra hiç bir ekran yok nasıl atabilirim ki
  5. Emocan2214

HP logosu geldikten sonra boş ekranda kalıyor

HP marka bir laptopum var bu labtopu sıfırladım ancak sıfırlamadan sonra ekrana HP logosu geliyor ve sonrası boş ekran fanın sesi vs geliyor ama hiç bir şekilde tepki vermiyor
  6. Emocan2214

Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Hocam laptopu monitöre bağlayınca çalıştı o yüzden ledinde sorun olduğunu düşünmüyorum aynı şekilde aynı kabloyla yaptığımız için kablonun da bozuk olmadığını biliyorum yani ne olabilir başka 1639924938 Tamamdır hocam çok teşekkür ederim deneyecegim
  7. Emocan2214

Yok hocam hiç bir şey gelmiyor görüntü olarak ne ekleyebilirim ki monitör açılıyor sonrasında no Signal yazıyor
  8. Emocan2214

Onu da yaptık hocam
  9. Emocan2214

Ekran kartı yeni değil hocam biosa girmeyi deneyeceğim eğer olmazsa ne yapmalıyım 1639922209 Yok hocam değil w10 1639922264 Bu arada ekran kartı rx 5500 xt 1639922648 Hocam denedik olmadı ne yapabiliriz
  10. Emocan2214

Yok hocam öyle bir hata yapmadık keşke öyle olsaydı
  11. Emocan2214

Hocam kabloyla monitöre laptopu bağladık görüntü geldi
  12. Emocan2214

Bilgisayar çalışıyor hatta içindeki programlar kullanılıyor şarkı açılıyor. Tüm girişleri, kabloları denedik olmuyor Kabloları bir laptopa bağladık o zaman görüntü geldi monitöre sorun ne olabilir
  13. Emocan2214

Bu dosyalar nedir/neye aittir ?

Teşekkür ederim cevaplarınız için Eskiden ben de öyle yapardım hocam 😀
  14. Emocan2214

Bu dosyalar nedir/neye aittir ?

Kaspersky ile tarama yaptım zararsız dosaylarmış peki nedir bunlar
  15. Emocan2214

Pc'yi sıfırlamadığım halde bu sorun var

Sizin için bir kaç şeyi hazırlıyoruz ekranı geldi ama bilgisayarımı sıfırlamamıştım ekran hala gitmedi.Neden gelmiş olabilir 1636393637 Ve şuan tekrar başa aldı ne yapmalıyım 1636393784 Edit Pc'yi yeniden başlattım sorunu düzeldi
  16. Emocan2214

Darboğaz nasıl anlaşılır.

Bu işlemci ve bu ekran kartının darboğaz yapması çok zor.
  17. Emocan2214

Çözüldü✓ Bilgisayarın ekranı kararıyor

Bilgisayarın şifresini girdiğimde böyle oluyor neden olmuş olabilir görev çubuğu gelip gidiyor ekran tamamen simsiyah
  18. Emocan2214

PC kapandıktan sonra uzatmayı kapatmanın zararı var mı

Pc ve monitör'ü tamamen kapattıktan sonra üçlü prizin kapatma tuşuna basıyorum bunun bir zararı var mıdır
  19. Emocan2214

Windows 10 etkinleştirme sorunu

tamam hocam deneybilirim 1625573839 Size de teşekkür ederim hocam
  20. Emocan2214

Windows 10 etkinleştirme sorunu

tamam hocam teşekkürler 1625573738 Hocam güvenli olduğunu söylüyorlar ama bilemiyorum
Top Bottom