Arama sonuçları: *

1. E

İnternet hızım enternet kablosu ile bağlanınca 9mbps hızı geçmiyor

internetim 24 mbps hızında ve bir kaç gün önce kablomun eskidiğini düşünüp ucundan 30 cm kestirip yeniletim kopmalar oluyor diye yeni uç takılmasına rağmen kablo ile 9mbps hızı geçemiyor sürekli kopmalar oluyor.
  2. E

Pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Merhaba bugün pc sabah sıkıntısız çalışıyordu sonra annem odamı temizle dedi bende eli çatlak olduğu için yardım ettim masayı fln temizledim fanların kasanın dışındaki ızgaradık tozları aldım sadece üst fam biraz döndüm ama çok döndürmedim elektirik üretemeyecek kadar az döndü sonra pc açtım...
  3. E

forza nvwgf2umx.dll Hatası

Neden Bilmiyorum ama bu dosyanın hatasını alıyorum ekran kartımın driverları ise güncelenmiyor 7 yılık kartın fişi çekilmiş ben bu dosyayı interneten indirip nereye atmalıyım
  4. E

Bilgisayar Kendi Kendine kapanıyor

Bilgisayar Benim deil sadece komşum bakmamı istedi bende bakarken msi after burnerdan işlemci sıçaklıgına baktım 50°boşta bende furmark yükleyip soktum işlemci 62° olup acayip kasmaya başlayınca kapattım 1 saat fln sürdü bunlar sonra komşum pcde fotoğraflara bakarken kapandı sizce ekran kartı...
  5. E

bilgisayar topladım, şimdi ne yapmam lazım ?

bios Güncelemelerine bakın derim youtubeda var msi b450m-a pro bios nasıl güncelenir veya bios nasıl kontrol edilir diye ekran kartı driver olayı apu kulandığınız içinki apu olmasa bile sistem internete bağlanınca kendi yüklüyor ama kendiniz kontrol ede bilirsiniz 1- youtubdan anakart modeli...
  6. E

Forza Yükleme Ekranında Kapanıyor

ForzaHorizon4.exe 1.474.683.0 00000000 nvwgf2umx.dll 23.21.13.8813 59f357c0 c0000005 0000000000ae8a52 1750 01d7ad7349b705fb C:\Program Files...
  7. E

ResourceTimeoutCount dosyası nasıl değişir?

ben gta 5 indirdim 0xc0000007b hatası verdi bir kanaldan izlerken process monitor adlı program sorun buldu nasıl değiştirilir bu dosya
  8. E

Ssd ile bilgisayar açılmıyor problemi?

(başlık bulamadım) banlamayın beni Meraba Ben şuan çok değişik bir durum dayım karışık anlaya bilirsiniz. Ben Yeni bir pc topladım Ssd ise gecen sene aldım ben topladım ve temiz kurulum win 10 yaptı bilgisayarcı akşam Bilgisayarı açık bıraktım ve ben uyurken kendisi kapanmış açmaya çalıştım...
  9. E

Point Blank hata alıyorum yardım edermisiniz?

Point Blank oyununda bir hata alıyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? hata could not initialize graphic interface card termination hatası
  10. E

Anakartımdaki ön panel kablolarını nasıl takacağım?

Kasa güç kablolama yapamadık fotoğrafları da atık yardım eder misiniz
  11. E

Oyun cözurnuluk hatası

yukaradi hatayı cözürlünük düşürdüm alıyorum yardım edermisiniz lütfen
  12. E

bu sistem (Zula) açarmı

knk 2017 2020 günlük hediyeler 1 den 7 cıktı ve rekabet ve batelroyel geldi silahlar ucuzladı ewet pay to win oyun ama pahalı deil 7ytl ya 7tl harçlık biriktir hesap full + full ben seviyorum csgoda oynadım oynuyorum sıkıntıyok zevk bu
  13. E

bu sistem (Zula) açarmı

niye ben kasa larda çıkartıyorum iyi oynuyorum ve bölek varsa para yatırır san kral sın paravermesen vezirdin asker deil ben 7tl verdim 1+6 ve birsürü +5 +4 +3 var
  14. E

bu sistem (Zula) açarmı

pc 2009 model iç ten eski bir işlemci 1. nesin 2009 sonu bu pc neredeyse 2008 'li
  15. E

bu sistem (Zula) açarmı

acarmı acmazmı za ten köydeyim tek ovar ondan flash da kötüde deil oyun
  16. E

bu sistem (Zula) açarmı

bu sisstemde amd v120 işlemci ve 2gb ram var hd4200 ekran kartı eskiki 2009 sistem ama 25 30 kez kulanıldı
  17. E

Bilgisayarımda Hata alıyorum

Bn aslında yeni deil 2 aydırbu var ama sıkıtıyoktu oynlarda esc ye basınca atıyodu 1594395054 Bn aslında yeni deil 2 aydırbu var ama sıkıtıyoktu oynlarda esc ye basınca atıyodu ama takmadım en sonunda oto crlt basmya başladı 1594395111 Biraz dandik bir leptop benle alakalı deil 1594395163 Atım
  18. E

İ5 3470 İşlemci driver sorunu.

Karşılamaıyo yazıyo ekranl kartın nedir
Top Bottom