Neler Yeni

bu sistem (Zula) açarmı

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

laptopa bunu taksam hahahah D:
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUBG mobil emulatorunun optimize kötüte sen zaten PC almıyaccan mı ?
Alcam ama 3050 yi beklersem 1 yıl sonra alcam zaten lgs var

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

laptopa bunu taksam hahahah D:

PUBG mobil emulatorunun optimize kötüte sen zaten PC almıyaccan mı ?

he o sen değilsin pardon
Darboğaz...

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Açar.

Bu arada CS&GO çakması bir oyun. Ve kötü çoğu kişiye göre.

Kanka oyunun yan sanayisi olduğun geçtim para oyunu be para yatıran kazanır yani güzel bir türk oyununu nasıl mahvettiler ben oyun ilk çıktığı yıllarda oynuyordum ondan sonra bıraktım adam para basıyor oyuna +5 silahla tek yiyoruz :(

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kanka oyunun yan sanayisi olduğun geçtim para oyunu be para yatıran kazanır yani güzel bir türk oyununu nasıl mahvettiler ben oyun ilk çıktığı yıllarda oynuyordum ondan sonra bıraktım adam para basıyor oyuna +5 silahla tek yiyoruz :(
Aynen ya. ZP ile olan şeylerde ZA ile oldu.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Aynen ya. ZP ile olan şeylerde ZA ile oldu.

Oyunun ilk yılında çok fazla oyuncu kitlesi vardı ama oyunda her şey gerçek parayla alabiliyordun ZP pek birşeye yaramıyordu ondan sonra çoğu kişi bıraktı zaten :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Oyunun ilk yılında çok fazla oyuncu kitlesi vardı ama oyunda her şey gerçek parayla alabiliyordun ZP pek birşeye yaramıyordu ondan sonra çoğu kişi bıraktı zaten :)
CS&GO adamdır. Zula'da silah için bile para veriyoruz.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

ErdemDmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ErdemDmr.
zula sarmıyor 2 kişi oynadım gene sarmadı oyun kasmıyordu bir de valorant kasıyor ama yinede daha çok kasıyor

i3 1.nesil açıyor yani benim ki
pc 2009 model iç ten eski bir işlemci 1. nesin 2009 sonu bu pc neredeyse 2008 'li

ErdemDmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ErdemDmr.
yanlış diyorsun

CS:GO hiledir zula paradır
niye ben kasa larda çıkartıyorum iyi oynuyorum ve bölek varsa para yatırır san kral sın paravermesen vezirdin asker deil ben 7tl verdim 1+6 ve birsürü +5 +4 +3 var

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
niye ben kasa larda çıkartıyorum iyi oynuyorum ve bölek varsa para yatırır san kral sın paravermesen vezirdin asker deil ben 7tl verdim 1+6 ve birsürü +5 +4 +3 var

Hocam iyi oynama ile alakası yok seçkinim zaten oyunu 2018 yılında satın aldım anlamadığım şey takımız full seçkin ama karşımıza seçkin olmayanlar geliyor sinirime giden bu seçkin olsada fark etmiyor takım oyunu yapıyoruz hilesin diyorlar hile açıyorlar

Hocam iyi oynama ile alakası yok seçkinim zaten oyunu 2018 yılında satın aldım anlamadığım şey takımız full seçkin ama karşımıza seçkin olmayanlar geliyor sinirime giden bu seçkin olsada fark etmiyor takım oyunu yapıyoruz hilesin diyorlar hile açıyorlar

Zuladan bahsediyormuşsun ben zulayı 2017 bıraktım oyunda düzgün bir silahım yoktu bütün silahlar para vermen lazımdı bende bıraktım silah almak içinde paramı yatırıcam

Top Bottom