Neler Yeni

Bu bilgisayar valorant açarmı?

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
yunusemre
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Erdem Taha GEDİK
vazgectım 6 en az
En fazla 2 buçuk 3 verilecek sisteme 4 buçuğa koy demişsin ve bilmediğin birşeyden dolayı seni uyardım ve sen saçmalamaya başladın Allah anne ve babana sabır versin senide bilgiye muhtaç birine muhtaç bırakmasın

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
yunusemre
En fazla 2 buçuk 3 verilecek sisteme 4 buçuğa koy demişsin ve bilmediğin birşeyden dolayı seni uyardım ve sen saçmalamaya başladın Allah anne ve babana sabır versin senide bilgiye muhtaç birine muhtaç bırakmasın
hocam sen cıdden ıflah olmassın

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Erdem Taha GEDİK
Ne diyorsun sen ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bin kör adamdan bir şahit bin cahiden bir adam olmuyor sözünün ne kadar doğru olduğunu görmek beni mutlu etti adam hem brşey bilmiyor hem aklı sıra dalga geçiyor üstüne utanmadan seniflah olmazsın diyor boşa geçmiş bir ömür gerçekten

Son düzenleme:

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
yunusemre
Ne diyorsun sen ya

Bin kör adamdan bir şahit bin cahiden bir adam olmuyor sözünün ne kadar doğru olduğunu görmek beni mutlu etti adam hem brşey bilmiyor hem aklı sıra dalga geçiyor üstüne utanmadan seniflah olmazsın diyor boşa geçmiş bir ömür gerçekten
hocam sende herhangı bır rahatsızlık varmı hala bos bos yazıyosun orda bı fıyat yazdım ustune anlamsız soru yazdın bende uzatma dıye makara gectım hala sacma sapan konusuyosun cıdden bıraz bakınınca o sıstem 3.5 cıvarı gıdıcegını dusunmek cokda zor degıl 2k yazarken sen ne dusudun acaba

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Erdem Taha GEDİK
hocam sende herhangı bır rahatsızlık varmı hala bos bos yazıyosun orda bı fıyat yazdım ustune anlamsız soru yazdın bende uzatma dıye makara gectım hala sacma sapan konusuyosun cıdden bıraz bakınınca o sıstem 3.5 4k cıvarı gıdıcegını dusunmek cokda zor degıl 2k yazarken sen ne dusudun acaba
2 değil 2 buçuk yazdım ki ortalama fiyatı odur 2. olarak sen 3.5 4 yazmadın 4 buçuk yazdın ki o paralara çok rahat ddr3 ddr4 rx 460 560 lı sistemler toplanıyor ama sen hangi kafayla yazdın bilmiyorum ama ddr2 rezil sisteme 4 buçuktan sahibindene koy demişsin ya ne dediğinden haberin yok ya da piyasadan

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
yunusemre
2 değil 2 buçuk yazdım ki ortalama fiyatı odur 2. olarak sen 3.5 4 yazmadın 4 buçuk yazdın ki o paralara çok rahat ddr3 ddr4 rx 460 560 lı sistemler toplanıyor ama sen hangi kafayla yazdın bilmiyorum ama ddr2 rezil sisteme 4 buçuktan sahibindene koy demişsin ya ne dediğinden haberin yok ya da piyasadan
su sıstemı sahıbındene koysun 1 aya 3k 3.5k ya gıtmesse ben hesabı kapatıyım esnafa satsa esnafta dedıgım fıyattan satıcak.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Erdem Taha GEDİK
su sıstemı sahıbındene koysun 1 aya 4k ya gıtmesse ben hesabı kapatıyım esnafa satsa esnafta dedıgım fıyattan satıcak.
Kafayı yedirtecek cinstensin tamam haklısın

su sıstemı sahıbındene koysun 1 aya 4k ya gıtmesse ben hesabı kapatıyım esnafa satsa esnafta dedıgım fıyattan satıcak.
Bu arada teşekkür ederim uzun zamandır sadece kendi fikrini haklı gören bir cahille konuşmamıştım bir arkadaşta 5k demişti hata yaptığını söylediğimde üstüne bir şey yazmamıştı ama ısrarla kendi bildiğin yoldan gidiyorsan hatalarından da ders çıkarmassın cahillerin en sinir bozucu türüsün normalde hiçbir insanın üstüne bu kadar gitmem ama sana az bile bundan sonraki hayatında başarılar

Son düzenleme:

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
yunusemre
Kafayı yedirtecek cinstensin tamam haklısın

Bu arada teşekkür ederim uzun zamandır sadece kendi fikrini haklı gören bir cahille konuşmamıştım bir arkadaşta 5k demişti hata yaptığını söylediğimde üstüne bir şey yazmamıştı ama ısrarla kendi bildiğin yoldan gidiyorsan hatalarından da ders çıkarmassın cahillerin en sinir bozucu türüsün normalde hiçbir insanın üstüne bu kadar gitmem ama sana az bile bundan sonraki hayatında başarılar
hocam hala ne yazıyosun cıdden ıyıce suna dondun ahahhaa

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
yunusemre

Ekler

• Screenshot_27.png
    Screenshot_27.png
    122.8 KB · Hit: 17