Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Rx 7700 xt asus dual ekran kartı Alıp watman hatasıyla karşılaşan varmı

çok bilgim yok ama bu aslında bir sorun değil ekran kartı yükteyken bobinden ses geliyor performansa felan hiç birşeye etkisi yok youtube yazıp bakabilirsin ben de çok az var ultra ayarlarda oyun oynarken ilk 1 dk flan oluyor gidiyor sonra ses
  2. E

Çözüldü✓ Rx 7700 xt asus dual ekran kartı Alıp watman hatasıyla karşılaşan varmı

ASUS DUAL 6700xt kullanıyorum bir buçuk yılı geçti hiç sorun yaşamadım sadece dual serisinde rtx amd farketmez %70inde coin while var
  3. E

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

Bende ya 3060 dan 6700 xt gecerken sordum o kadar salladirlar ki aldim 1 yildir kullaniyorum 1 kere sorun yaratmaz mi
  4. E

Hikayeli güzel oyun tavsiyesi varmı ?

Senin bu oynadiklarin top 5 in nedir Ben sana tavsiye veremem tavsiye alirim
  5. E

PC VALORANT OYNARKEN KAPANIYOR YARDIM EDER MİSİNİZ

tamam deneyeceğiz şimdi teşekkürler ama hemen belli olmuyor bazen 5-6 saat olmuyormuş bazen 5 dk 1725982202 monitör çok nadir gidiyor genelde mavi ekran yada direkt gidiyor teşekkürler yardımınız için
  6. E

sadece kasanın mı çünkü yetmezki
  7. E

1800x işlemci 6500xt arkadaşımın bilgisayarı valorant oynarken kapanıyor bazen 3-4 saatte bazen 15 dk da bazen sadece monitör gidiyor bazen komple kapanıyor işlemci gpu sıcaklarına baktık oyun oynarken 50 60 sorun ne olabilir yardımcı olur musunuz
  8. E

Pc oyun oynarken ısıdan kapanıyor

sorun neymiş tamir ettirdin mi arkadaşda bir sistem var valo oynarken bazen 3-4 saat sonra bazen 10 dk sonra kapanıyor
  9. E

Klavyede bazı tuş kombinasyonları yer değiştirmiş

sorunu buldunuz mu bende f5 alt tab esc felan çalışmıyor 5 yok i harfi yok
  10. E

BİRİ YARDIMCI OLUR MU

Klavyem esc i g tuşlarına basmıyor alt tab yapiyorum uygulama alta atmiyor uygulama içi yapıyor lütfen biri yardımcı olur mu bir sürü video izledim ama sanki bozuk değil bir ayari kapatıp açmışım gibi 1725098432 F5 yenile felan çalışmıyor
  11. E

5 5600 4060 lı sıstemde dusuk fps alıyorum

kesinlikle fps çok normal valorantta fight anına 200lerde gezinmesi
  12. E

Kasamı temizlesem sıcaklık değerleri düşer mi

NASIL yapabilirim temizlik mesela fanlar toz parmağım girmiyor silemiyorum heryeri toz kasanın usta :D
  13. E

knk aynı şehirde olsak çok iyi olur oturduğum yerde teknik servis felan yok merdiven altı 2-3 yer var güvenemezsin :D
  14. E

kral benim de 1.5 yıl oldu tozları nasıl temizlerim bilemiyorum hava üfleyen bir şeyde yok evde :D tozdan ekran kartını jelatini kalktı :d
  15. E

FPS im neden düşük bu sisteme göre lütfen yardım edin nolur:(

7500f le 700 fps alman imkansız yere duvara bakmıyorsan ölüm oyunu hariç kaç gündür bu konu açık
  16. E

Çözüldü✓ fps im youtube dakı test den daha az ?

400 lu fpsler 400-500 arasi bence 7500f icin normal o 600 aldigin yerler olum oyunu ve duvara yere baktigin yerler olabilir fight aninda duser kardesimde var 400 lerde aliyor bir soun oldugunu dusunmuyorum 1720653412 1720653544 Yazdiklarim icin uzgunum klavyem türkçe degil 1720653589
  17. E

AMD Adrenalin 24.4.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

yapcağım teşekkürler
  18. E

AMD Adrenalin 24.4.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Abiler ben hangisi gelirse gelsin direk guncelliyorum suana kadar sorun yasamadim ama dun arkadas guncelleyince 6500xt ile valorant oynuyor 5 dk sonra ekran gidiyor driver coktu diye bildiirm geliyor bu sorunla karsilasan ya da cozumunu bilen var mi
  19. E

Çözüldü✓ her şey ÇALIŞIYOR EKRAN GELMİYOR YENİ SİSTEM yardımcı olurmusunuz

abiler gittik tamircide anlamadı herşeyi denedik yenisi ile değiştirerk ram anakart psu işlemci işlemci değişince çalıştı aynı işlemcinin sıfırını takınca
Top Bottom