Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Debug hata ledleri olması lazım küçük az ışık veren
Önceki yorumlarda bir arkadaş bahsetmiş. Monitörün kablosunu anakarta bağladıysanız görüntü alamazsınız. Ekran kartına bağlamanız lazım. Bunu kontrol edin tamirciye götürmeden önce.R5 5500 6650XT SİSTEM oyun oynarken takıldı reset attı kapandı şimdi kasa çalışıyor kulaklık felan yanıyor ekran gelmiyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler
anakarta monitör kablosu bağlandığını ilk defa duydum bunu bilmiyordum hocam teşekkürlerÖnceki yorumlarda bir arkadaş bahsetmiş. Monitörün kablosunu anakarta bağladıysanız görüntü alamazsınız. Ekran kartına bağlamanız lazım. Bunu kontrol edin tamirciye götürmeden önce.
Ek bilgi geçeyim madem bilmiyorsunuz. Normal şartlarda anakarta monitör kablosunu bağlayarak görüntü alabilirsiniz. Ancak işlemcinizin içerisinde dahili grafik birimi bulunması gerekiyor. R5 5500 de bulunmadığı için anakart üzerinden görüntü alamazsınız. Direkt ekran kartına bağlayarak sadece görüntü alınabilir.anakarta monitör kablosu bağlandığını ilk defa duydum bunu bilmiyordum hocam teşekkürler
şimdi anladım apu işlemciler içinEk bilgi geçeyim madem bilmiyorsunuz. Normal şartlarda anakarta monitör kablosunu bağlayarak görüntü alabilirsiniz. Ancak işlemcinizin içerisinde dahili grafik birimi bulunması gerekiyor. R5 5500 de bulunmadığı için anakart üzerinden görüntü alamazsınız. Direkt ekran kartına bağlayarak sadece görüntü alınabilir.